Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valamilyen gyogyszer hanyingere?

Valamilyen gyogyszer hanyingere?

Figyelt kérdés
En kb.1 honapos terhes lehetek eddig nem nagyon volt hanyingerem de most nagyon nagy hanyingerem van es faj a hasam is de szeretnek tanacsot kerni hogy valamilyen gyogyszer hanyingere amit terhesen is szedhetnek kene nekem csak sajnos kulfoldon vagyok es hetfon megyek haza ezert kene nekem tobb fele kerlek segitsetek hogy milyen lenne jo.A doki egyenlore meg nem vesz be ezert kerek toletek tanacsot elore is koszonom
2011. máj. 19. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

sajna csak B6-ot lehet szedni, de nekem semmit nem használt :S fogytam is 6 kg.-ot!

Kitartást!

2011. máj. 19. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Így van, terhesség alatt csak a B6 jöhet szóba. De van akinek segít más is. Pl reggel mielőtt kikelsz az ágyból egyél pár falat kekszet vagy kétszersültet stb. Van akinek a gyömbér tartalmú üdítők vagy homeopátiás bogyók segítettek ( a Kinley csak gyömbér ízű! ). Nekem speciel semmi sem segített, 6 hétig voltam kórházban vészes hányás miatt és 7 kg-ot fogytam. Azt mondják, hogy a 12. hétre elmúlnak ezek a tünetek, nekem a 17. héten múlt el... Kitartás!

28hetes kismami

2011. máj. 19. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
gyömbér kapszula, nekem bevált:)
2011. máj. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!