Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki már átesett fogászati...

Volt aki már átesett fogászati röntgenen terhesen? 1

Figyelt kérdés
3 hetes vagyok,5 hét múlva kell visszamennem, mert van 1 lyukas fogam, és a töméshez mindenképpen kellene röntgen. Én félek, mert ott is ki van írva, hogy kismamákra veszélyes, meg csak rosszat hallottam.
2011. máj. 19. 11:39
 1/3 A kérdező kommentje:
13 hetes vagyok,lemaradt az 1es szám. :)
2011. máj. 19. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, én akkor voltam, amikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, csak tervben volt. Így mondtam a dokinak, hogy erős a gyanúm a terhességre. Azt mondta nem gond. Panoráma röntgent csinált állva, és dupla ólom mellény volt rajtam. Egy a hasamon, eggyel pedig az egész testemet beterítették.
2011. máj. 19. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:

A terhességem alatt visszajáró vendég voltam a fogorvosnál és a szájsebészeten is. :( Nem egyszer csináltak röntgent, mert sajnos szükség volt rá. Nem volt belőle gond.

A lényeg,h. mindig szólj előre az orvosnak, hogy babát vársz!!!

2011. máj. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!