Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a kedvenc leány nevetek?

Mi a kedvenc leány nevetek?

Figyelt kérdés

Most tudtuk meg, így a 27. héten, hogy kislányunk lesz és egyszerűen nem találok neki nevet. Semmi nem tetszik. Bejelöltem kb 10 nevet az utónév jegyzékbe, de 2. olvasásra már alig marad 3-4 darab. Alíz, Csenge, Dalma ezek tetszenek a legjobban. Szóba jöhetne még a Laura, Hanka, Emese, talán a Liliána.

Segítsetek, kérlek, nektek milyen nevek tetszenek?

Annyi szép fiú név van, de lány...

2011. máj. 19. 09:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
nekem a Lilien tetszik nagyon.szép és különleges
2011. máj. 19. 22:00
 32/37 anonim ***** válasza:

A Fruzsina nagyon szép és kedves név. De egyébként jogos az a hozzászólás, hogy ne kérdezz, ha csak bántani tudsz a hozzászólásoddal...

Ja és elképzeltem Fruzsibabát. Édes angyalt látok magam előtt...

Ja és a Kincső névről mi a vélemény?

2011. máj. 19. 22:38
 33/37 anonim ***** válasza:
46%

10:01 vagyok!

Hogy a nők miken ki nem tudnak borulni!:D:D:D Azt írja a kérdező h nem akar senkit megbántani de neki nem tetszik ez meg ez a név és hogy egyöntetűen kizárták a férjével...ÉS?????Miért nem lincselitek meg érte?:D:D:D::D:D Ugyan már!Terhesen gondolom egy jó páran szinte hisztis állapotig tuningoltátok magatokat hogy mindjárt itt a baba de neve meg még nincs....

Én még sajnos nem vagyok terhes de már meg tudnék bolondulni a névválasztástól!Benne van a pakliba hogy amit írtok nem biztos hogy elnyeri a tetszését,na és?Nektek az a világ legszebb neve és pont!Az én Kira nevem se tetszik neki...sőt egyenesen futkos a hátán a hideg tőle,még se esek neki!:D Nekem tetszik az a lényeg!:)

Ne hari ha vkit megbántottam de így olvasva elég vicces amin rágódtok!:)

2011. máj. 20. 07:51
 34/37 anonim ***** válasza:

tegnap 22: 38 as

nagyon aranyos vagy hogy láthatatlanban így írtál a

Fruzsibabámról :)

tényleg egy kis hisztis 14 hónapos angyalka !

a kérdező tényleg megbántott amit írt de már túltettem magam rajta .

2011. máj. 20. 17:30
 35/37 anonim ***** válasza:

07:51-es válaszoló! Nem, nem hinném, hogy a terhesség váltotta volna ki belőlem/belőlünk. Ez szerintem mindenféleképp illetlenség. A Te eseted nem ugyanaz mert Neked nem a gyermekedet hívják Kirának és nem is Téged, csak tetszik ez a név, ezt szeretted volna adni a babádnak de már nem szeretnéd. Na engem Fruzsinának hívnak, a kérdezőnek pedig a lányát. Szerintem senkinek se esik jól az ilyen megnyilvánulás a nevével kapcsolatban. :) Igazából annyira nem érdekelt ez az egész, természetesen nem lettem tőle depressziós csak elmondtam a véleményemet ezzel kapcsolatban, hogy legközelebb ezt nem feltétlenül kell leírni. Lehet, hogy ez számodra nem volna sértő és vicces is az egész helyzet, ezt én elfogadom. Mindenkinek máshol van az a bizonyos határ. Ezt el kell fogadni. :) Egyébként már rég elfelejtettem ezt az egész dolgot azért annyira nem volt súlyos! :)

26 hetes kismama

2011. máj. 22. 15:13
 36/37 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem az a baj hogy rosszul esik mert biztos úgy van!De a kérdező csak annyit írt h nem akar megbántani,de neki nem tetszik és egyöntetűen kizárta a férjével!Nekem azt írta h futkos a hátán a hideg....Most kövezzem meg?Nyilván tudjuk hogy amit javaslunk nem feltétlenül fog neki tetszeni...ha tudjátok hogy rosszul fog esni ha elutasítja akkor ne írjátok le!:)Most függetlenül attól hogy van babám vagy nincs ezt én így gondolom!:)Ezért nem értem a dolgot!

2011. máj. 22. 17:33
 37/37 anonim ***** válasza:
Mi lett végül a kislányotok neve?
2023. jún. 19. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!