Mi a kedvenc leány nevetek?
Most tudtuk meg, így a 27. héten, hogy kislányunk lesz és egyszerűen nem találok neki nevet. Semmi nem tetszik. Bejelöltem kb 10 nevet az utónév jegyzékbe, de 2. olvasásra már alig marad 3-4 darab. Alíz, Csenge, Dalma ezek tetszenek a legjobban. Szóba jöhetne még a Laura, Hanka, Emese, talán a Liliána.
Segítsetek, kérlek, nektek milyen nevek tetszenek?
Annyi szép fiú név van, de lány...
Alíz tetszik. Nekem az Adél az egyik kedvencem.
Amúgy én a fiú nevek közül nem tudok választani, szinte egyik sem tetszik igazán.
Nem könnyű a névválasztás.
Mondogasd a neveket a vezetéknévhez, hátha találsz valami jól csengőt, még ha alapvetően eszedbe sem jutott volna az a név, lehet, hogy így megtetszik.
Az én kislányom Hanna lesz! :) Már évekkel ezelőtt "megálmodtuk" ezt a nevet a párommal! :)
26 hetes kismama
nekem a Fruzsina a legszebb név
mivel kislányomat így hívják :) (Fruzsibaba)
10:01
A mi kutyánk is Kira:))
Az én kedvenc lányneveim ezek: Míra (hosszú í-vel, nem röviddel), Abigél, Linda, Lola, Inez.
Az Alíz nagyon kommersz, a Csenge hülyén hangzik és 12 egy tucat név, Laurából is sok van, pedig szép, a Hanka valahogy olyan semmilyen, Emese azért nem tetszik, mert a bankos reklám illetve a Kispál és a Borz közröhej tárgyává tette, a Liliána ebben a formában nem szép. A Dalma tetszik csak úgy igazán a felsoroltakból.
Nekem a Csenge,Alíz tetszik ebből a felsorolásból. A Hankát nem hallottam még,viszont a Hangát igen,ez az egyik kedvencünk a férjemmel:)
Az Emese nekem borzasztó,főleg úgy,hogy Mesi. A menstruáció jut róla eszembe.(annak ellenére,hogy én nem használom rá ezt a szót,de sokan azt mondják: "mesizek")
A Dalma sem rossz,egy ismerősömet Dajának becézték.
Nekem még tetszik pl. a Lívia, Réka, Dóri.
Majd írj,hogy döntöttetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!