Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a kedvenc leány nevetek?

Mi a kedvenc leány nevetek?

Figyelt kérdés

Most tudtuk meg, így a 27. héten, hogy kislányunk lesz és egyszerűen nem találok neki nevet. Semmi nem tetszik. Bejelöltem kb 10 nevet az utónév jegyzékbe, de 2. olvasásra már alig marad 3-4 darab. Alíz, Csenge, Dalma ezek tetszenek a legjobban. Szóba jöhetne még a Laura, Hanka, Emese, talán a Liliána.

Segítsetek, kérlek, nektek milyen nevek tetszenek?

Annyi szép fiú név van, de lány...

2011. máj. 19. 09:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Vivienn, Hanna, Rebeka .
2011. máj. 19. 10:23
 12/37 anonim ***** válasza:
Kedvenc csajos neveim: Hanna, Napsugár, Eliza, Jázmin :)
2011. máj. 19. 10:30
 13/37 anonim ***** válasza:

Alíz tetszik. Nekem az Adél az egyik kedvencem.

Amúgy én a fiú nevek közül nem tudok választani, szinte egyik sem tetszik igazán.

Nem könnyű a névválasztás.

Mondogasd a neveket a vezetéknévhez, hátha találsz valami jól csengőt, még ha alapvetően eszedbe sem jutott volna az a név, lehet, hogy így megtetszik.

2011. máj. 19. 10:35
 14/37 anonim ***** válasza:
Ha kislányom lenne, akkor Emma lenne, most épp ez a kedvenc lánynevem. De nagyon tetszik még a Léna, Hanna, Anna, Noémi, Nóra, Dóra, Réka, Zita... szóval az egyszerűbb, rövid nevek. Valóban fontos a vezetéknév is, hogy együtt szépen csengjen. Nálunk kacifántos kicsit a vezetéknév, ami eléggé lekorlátozza a választható neveket. Hiába tetszik, ha együtt kimondva nem szép. A Csenge, Bianka, Gréta, Enikő, Virág neveket is szeretem még... szóval nekem elég sok lánynév van a "kedvencek" listámon. Minden jót!
2011. máj. 19. 11:03
 15/37 anonim ***** válasza:

Az én kislányom Hanna lesz! :) Már évekkel ezelőtt "megálmodtuk" ezt a nevet a párommal! :)

26 hetes kismama

2011. máj. 19. 11:09
 16/37 anonim ***** válasza:

nekem a Fruzsina a legszebb név

mivel kislányomat így hívják :) (Fruzsibaba)

2011. máj. 19. 11:15
 17/37 anonim ***** válasza:
11:09-es válaszoló vagyok! Az én nevem is Fruzsina! :)))
2011. máj. 19. 11:25
 18/37 anonim ***** válasza:

szia

ugye milyen szép név? :)

2011. máj. 19. 11:29
 19/37 anonim ***** válasza:

10:01

A mi kutyánk is Kira:))

Az én kedvenc lányneveim ezek: Míra (hosszú í-vel, nem röviddel), Abigél, Linda, Lola, Inez.

Az Alíz nagyon kommersz, a Csenge hülyén hangzik és 12 egy tucat név, Laurából is sok van, pedig szép, a Hanka valahogy olyan semmilyen, Emese azért nem tetszik, mert a bankos reklám illetve a Kispál és a Borz közröhej tárgyává tette, a Liliána ebben a formában nem szép. A Dalma tetszik csak úgy igazán a felsoroltakból.

2011. máj. 19. 11:35
 20/37 anonim ***** válasza:

Nekem a Csenge,Alíz tetszik ebből a felsorolásból. A Hankát nem hallottam még,viszont a Hangát igen,ez az egyik kedvencünk a férjemmel:)

Az Emese nekem borzasztó,főleg úgy,hogy Mesi. A menstruáció jut róla eszembe.(annak ellenére,hogy én nem használom rá ezt a szót,de sokan azt mondják: "mesizek")

A Dalma sem rossz,egy ismerősömet Dajának becézték.

Nekem még tetszik pl. a Lívia, Réka, Dóri.

Majd írj,hogy döntöttetek!

2011. máj. 19. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!