Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, még...

7 hetes terhes vagyok, még nem voltam orvosnál, és csak addigra kaptam időpontot, amikor már 10. hétben leszek. Ez okozhat problémát, hogy korábban nem lát orvos?

Figyelt kérdés
Előbre nem volt időpont és félek, hogy késő már a 10. hét. valaki nyugtasson meg :)
2011. máj. 18. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetlen egy dolog miatt nem értek egyet a késő uh-al, mégpedig a méhenkívüli veszélye miatt. Nem mindegy,hogy mikor veszik észre, ha Isten ne adja, nem jó helyen van.
2011. máj. 19. 08:39
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, énis azért félek, mivan, ha valami baj van vele és későn veszik észre...dehát nemtudok mitcsinálni sajnos, az időpont az időpont ....:) egyébként a hasam fájdogál meg hát hányingerem van, de gondolom az nem nagy gond nem? mármint természetes a mindjárt megjön hasfájás?
2011. máj. 20. 10:52
 13/13 Kerria ***** válasza:
Igen, nekem is az volt. Most meg már a tünetek elmúlását várom itt a 12. héten... de persze nem biztos, hogy elmúlik... Kitartást!
2011. máj. 20. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!