Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NOBILIS 4D Ultrahang Magánrend...

NOBILIS 4D Ultrahang Magánrendelőről szeretnék infót gyűjteni! Kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
27 hetes vagyok és szeretnénk menni 4D-re, érdekelne hogy kinek hogy tetszett, és jók lettek-e a képek.
2011. máj. 18. 14:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy Debrecenbe van. :-)
2011. máj. 18. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! A nobilis is jó, bár a reklámja nagyobb mint a hatékonysága. Mi 33 hetesen a nagyerdei nőgyógyászati 4d ultrahang rendelőbe voltunk, és még igy is gyönyörű képek lettek, fél órás dvd-vel. Amúgy a babamozi mellett teljesen alapos szakmai konzultáció is volt a baba méreteiről, és nagyon precízen át is nézték a picit. A vizsgálatokat pedig a klinika legjobb szonográfusa végzi :)
2011. máj. 18. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt megtudnád írni hogy a Nagyerdei Nőgyógyászati Centrumban most mennyiért csinálnak 4D uh-ot?? 2 éve én ott voltam de már nem emlékszem. Köszi
2011. máj. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!