Miért érzem azt állandóan mintha nagyvécéznem kéne?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok állandóan ezt érzem és nem tudom mitől lehet.2011. máj. 18. 12:11
1/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, feszített a baba vagy hasonló lehetett. Magnéziumot szedtem rá és elmúlt.
2/8 anonim válasza:
Nekem már akkor volt ilyen érzésem,amikor a babát szültem-a tolófájások alatt.
3/8 anonim válasza:
Jah most látom már 36 hetes vagy, akkor konzultálj a dokival. Ekkor már csak különleges esetben lehet magnéziumot szedni.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen szültem már egy babát és tudom akkor is van ilyen érzés azt tudom is miért van de ezt így most nem tudtam miért lehet.Köszi a válaszokat.
2011. máj. 18. 12:24
5/8 anonim válasza:
Szia! Hasonlo helyzetben vagyok, es mar en is gondolkodtam a kerdes kiirasan. 36+2 napos terhes vagyok, allando nagyvecezesi ingerrel es volt, hogy meg picit fajt is kozben. Mult heten voltam dokinal, akkor azt mondta, hogy a kicsi mar beilleszkedett es a mehnyakam is rovidult. Epp ezert lehet, hogy o nyom ott vmit, es azert erezzuk ezt az ingert. Kedden megyek legkozelebb dokihoz, akkor majd rakerdek, hogy tenyleg emiatt van e. Azert aggaszt amugy engem leginkabb, mert 1. babamat 37+4 napra szultem es mondtak, hogy nagy az eselye, hogy ismet a kiirt elott szuljek, igy nem tudom, hogy esetleg ez nem e vmi elojel.
6/8 A kérdező kommentje:
37 hetesen már szülhetsz nyugodtan nem?Én mondjuk ezen nem aggódom felvagyok készülve hogy jöhet elöbb a baba mert nyílik a méhszájam és mondták hogy nem húzom ki végig,persze bármi lehet..én is megyek pénteken dokihoz rákérdezek..de biztos akkor a baba nyom valamit vagy ilyesmi.
2011. máj. 18. 13:17
7/8 anonim válasza:
Elvileg nincs gond a szules idejet illetoen, de par napot vagy 1-2 hetet meg jo lenne ha bent maradna. Jelenleg kulfoldon vagyunk es hetvegen mennenk vegleg haza. Sajna nem tudtuk hamarabb elintezni a koltozkodes, igy elegge az utolso pillanatra maradt minden, bar az otthoniak elokeszitenek mindent amit tudnak, meg persze en is. Ugyhogy ezert remelem, hogy ez nem egy elojel, bar mar jopar napja tart ahhoz, hogy ez az legyen. Ezert is hiszem, hogy a kicsi trefalkozik velunk.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen így érthető ha kicsit aggódsz ne előjel legyen:)Én is pár napja érzem már nem csak ma kezdődött
2011. máj. 18. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!