Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem is tippelnétek? Het?...

Nekem is tippelnétek? Het? Nem? Felszedett kilok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én sem ettem,nem is tudtam volna,5 hónapig hánytam.Gyümölcsön éltem,de a 8 hónap fekvés alatt mégis feljött 32 kg.Akkor ez hogy van?Elhihető,hogy nem azért szeded fel mert sokat eszel?

Ja,és nem voltam húsgombóc,ez is érdekes nem?

2011. máj. 18. 09:29
 22/27 anonim ***** válasza:
hat valamit csak nem csinaltal jol!!! ezen nincs is mit vitatkozni mert valoban vannak akik sokat hiznak de nem "torzulna" el...a lenyeg az hogy ami szules utan megmarad az a helytelen kajalasnak koszonheto...a gyumolcsokkel is vigyazni kell mert az is cukros viz es ha nem megfelelo idoben es mennyisegben eszed akkor ugyan ugy meghizol attol is.
2011. máj. 18. 10:02
 23/27 anonim ***** válasza:

én terhességi diabétesz miatt híztam meg nagyon, de mégsem 30 kg-t, 6 hónaposan plusz 10 kg volt rajtam, aztán a szűrésen kiderült mizu. Most helyes diétával, kiengyebsúlyozott étkezéssel 7 hónapban fogyok rohamosan. nem védem a duci embereket, mert kifejezetten nem kedvelem őket, mert szerintem gyenge személyiségre vall. De sajnos vannak olyan helyzetek, mikor az ember akaratán kívül hízik, azok más tészták.

azért számít az alkat is! a zsírdepoink mennyiségét ugyanis örököljük, tehát azt, hogy hol mennyi zsírt képes elraktározni a szervezetünk

egy dietetikus kismama

2011. máj. 18. 11:26
 24/27 anonim ***** válasza:
kedves utolso mivel dietetikus vagy ezert bizonyara te is tudod hogy minden orokletes dolgot leszamitva a tokeletes test mindenki szamara elerheto csak van akinek ez konyebben megy (pont a genetikaja miatt) es van akinek nehezebben (jol osszeallitott szigoru etrend es sok mozgas segitsegevel) egy biztos olyan nincs hogy valakire csak ugy felropul 30 kilo pedig ugyel az etkezesekre...
2011. máj. 18. 11:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Hallottatok a vízvisszatartásról?Kb ez történhetett velem.Érdekes módon a 30 kilóból 1 hónap alatt lement 20.Nem volt rajtam zsír,háj ,szalonna,és nem vagyok égimeszelő.Olyan nehezek voltak a lábaim,hogy mikor feküdtem és maszirozta a férjem,mondta,hogy alig bírja felemelni.
2011. máj. 18. 12:31
 26/27 anonim ***** válasza:

utolsó előtti olvasd ismét amit írtam. (a dietetikus)

a vízvisszatartás szintén befolyásolható, szénhidrát szegény és sószegény diétával, a gyümölcsök is ill. a zöldségek tele vannak szénhidráttal.

2011. máj. 18. 12:54
 27/27 anonim ***** válasza:
az ilyen esetekre valok a feherjek (sovany husok) es enyhe vizhajto hatasu ledus zoldsegek...az a baj hogy az emberek meg mindig nem igazan tudjak hogy mit mikor es mire kell enni...viszont kifogas az mindig van
2011. máj. 18. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!