Nekem is tippelnétek? Het? Nem? Felszedett kilok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:34
11/27 anonim válasza:
28 fiu +7 kilo
nem is ertem hogy lehet hogy ezen az oldalon ennyi csinos kismama van az utcan meg csak az oriasi tulzabalt puffadt pocakosokat latni...
12/27 anonim válasza:
"nem is ertem hogy lehet hogy ezen az oldalon ennyi csinos kismama van az utcan meg csak az oriasi tulzabalt puffadt pocakosokat latni..."
:DDDDDDDD
Ez nagyon nagy volt! :)) De igazad van! Itt olyan szép kismamik vannak hogy csak na!
13/27 A kérdező kommentje:
sziasztok nagyon koszonom a bokokat:):)pedig 8,5kg hiztam:) 29 hetes vagyok es kislany lesz zsanett lesz a picur neve:)
2011. máj. 17. 21:10
14/27 anonim válasza:
Azért van itt annyi csinos kismama,mert felteszik a képet,hogy lássa más is.Jót tesz az egójuknak.
15/27 anonim válasza:
jol is teszik...sokkal szivesebben nezek egy apolt egeszseges kismamat mint egy husgombozcot. 3 baratnom is van aki azert fel a masodik terhessegtol mert sokat hiztak az elsonel...nekik is latniuk kene ezeket a kepeket...h apedig csak az ego miatt teszik fel azt sem itelem el hiszen jogos az orom elvegre kitunnek az atlagbol
16/27 anonim válasza:
Vannak helyzetek,amikor nincs mit tenned a hízás ellen.azért nem kell elítélni aki sokat szedett fel.
17/27 anonim válasza:
húsgombócot? hát ne is haragudj meg de te egy nagyon primitív vagy... istenem,hogy ilyen buta embereket hord a hátan a föld... nem lehet mindenki szerencsés alkat...és szerintem azoknak a kismamáknak sincs semmi szégyelni valójuk aki többet szed fel.
18/27 anonim válasza:
mar bocs de ez az en velemenyem...olyan nincs hogy szerencses alkat meg hogy valaki csak ugy magatol hizik ...csodalatos dolog az emberi szervezet de sima vizbol vagy levegobol nem kepes zsirt raktarozni (ahogy azt sokan allitjak). egy egeszseges eletmoddal elkerulheto a terhesseg alatti hizas....akinek nem inge ne vegye magara...a velemnyem marad...az hogy valaki husgomboc lesz terhesseg alatt csak maganak koszonheti...jo sokat kell am azert enni!!!
19/27 anonim válasza:
Képzeld el azt a kismamát,aki ágyban fekve hordja ki a terhességet.Legkevesebbb kajával is felszedhet 30 kilót.
20/27 anonim válasza:
ezt meg plane nem tudom megerteni mert en is 5 honapot agyban voltam es megsem hiztam el...konnyu lett volna unalmamban enni de az ember kell tudjon parancsolni maganak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!