Visszérprobléma miatt használ (t) valaki gyógyharisnyát? Meg lehet ezt szokni? Nemrég írták fel, de alig bírom felkínlódni magamra a hasam miatt, amikor fent van, akkor úgy érzem, hogy jót tesz a vádlimnak.
Én harisnyanadrágot használtam (Scudotex 140 denes).
Ezt is nehéz felküzdeni, de nekem nagyon jó volt, nappal ha tehettem (nagy melegben, dokihoz ugye nem tudtam felvenni), hordtam mindenhol, nem csak otthon.
Ez nem csúszik le. 1 számmal nagyobbat kell belőle venni, mint a normál harisnyából.
Nekem a vizesedes miatt kell hordjam, 31 hetes vagyok, heti 3 nap 9.5 orat allva dolgozom, de nem fizikai munkat. Azokon a napokon kell hordjam, bar a doktorno szerint idealis lenne minden nap. Valahogy felkinlodom reggel, de este a ferjem hamozza le rolam! Amugy nem zavar, kiveve hogy a terdhajlatnal nekem is bevag. De ha nem hordom, egy eletre megmarad a viz a labamban, igy egy par hetet kinlodok inkabb a felhuzassal.
Kulfoldon elunk, ugy ment hogy az asszisztens megmerte keresztben-hosszaban a labamat, terd-labfej, fenek-terd, meg minden korfogatot, igy rendeltek meg nekem. Jo draga volt, de az elso terhessegemnel is ezt hordtam es meg mindig szuper allapotban van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!