Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszérprobléma miatt használ...

Visszérprobléma miatt használ (t) valaki gyógyharisnyát? Meg lehet ezt szokni? Nemrég írták fel, de alig bírom felkínlódni magamra a hasam miatt, amikor fent van, akkor úgy érzem, hogy jót tesz a vádlimnak.

Figyelt kérdés
De a combomat szorítja, ahogy meg lecsúszik, a térdhajlatomat nyomja, ha behajlítom.Szóval elég kínlódós. Aki használta, csak otthon, vagy ebben is ment ide-oda?
2011. máj. 17. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én harisnyanadrágot használtam (Scudotex 140 denes).

Ezt is nehéz felküzdeni, de nekem nagyon jó volt, nappal ha tehettem (nagy melegben, dokihoz ugye nem tudtam felvenni), hordtam mindenhol, nem csak otthon.

Ez nem csúszik le. 1 számmal nagyobbat kell belőle venni, mint a normál harisnyából.

2011. máj. 17. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
en térdig érő harisnyát használok, az is nagyon kellemes.. majd csak nagyobb melegben nem lesz olyan jo.
2011. máj. 17. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a vizesedes miatt kell hordjam, 31 hetes vagyok, heti 3 nap 9.5 orat allva dolgozom, de nem fizikai munkat. Azokon a napokon kell hordjam, bar a doktorno szerint idealis lenne minden nap. Valahogy felkinlodom reggel, de este a ferjem hamozza le rolam! Amugy nem zavar, kiveve hogy a terdhajlatnal nekem is bevag. De ha nem hordom, egy eletre megmarad a viz a labamban, igy egy par hetet kinlodok inkabb a felhuzassal.

Kulfoldon elunk, ugy ment hogy az asszisztens megmerte keresztben-hosszaban a labamat, terd-labfej, fenek-terd, meg minden korfogatot, igy rendeltek meg nekem. Jo draga volt, de az elso terhessegemnel is ezt hordtam es meg mindig szuper allapotban van.

2011. máj. 17. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!