Diétáznom kell, mit egyek? Szénhidrát diétára fogott a nögyógyászom, mert 2 héttel fejletebb a kisfiam! 100 g szénhidrátot ehetnék 1 nap! Milyen ételeket fözzek?
Nekem is épp tegnap mondta ezt a dokim. Szerintem igaza van, én teljesen megbízom benne, nagyon jó orvos. Azt mondta, ha túl sok szénhidrátot viszünk be, a baba "cukros lében" úszik és gyorsabban nő. Mivel én eddig (26.hét) 9 kilót szedtem fel engem is diétára fogott, a baba érkezésére is jún. 20 helyett jún 9-et írt az uh. Nem fog előbb születni, hanem 4 kiló felett lesz a születési súlya. Az meg ugye kinek jó?
A másik, amit még mondott, hogy a túl sok hízás nagyon megviseli az anyai szervezetet, ezért kell nagyon vigyázni vele. Mert ha már a saját szervezetünket is nehezen látjuk el a sok felesleg miatt, mi lesz a babáéval? (és nem az számít, hogy mennyit szedsz fel, hanem, hogy az eredeti súlyodnak hány százalékát)
A interneten sok jó menüt lehet találni. Írj be ilyeneket a google-be, hogy : kismama, diéta, menü, valamit csak kidob.
Annak is érdemes utánajárni, hogy miben mennyi szénhidrát található: amit bizosan ehetsz: tojás, húsok, zöldség, gyümölcs (kivéve banán), tejtermékek, abonett
Amit ne egyél, vagy csak keveset: krumpli, rízs, tészta, édességek, péksütemények
Nemtudom lehet idösebb a baba csak azt nem akarják mondani!
Én nem hiztam sokat magamra most vagyok a 30.hétbe és eddig 9kg jött fel rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!