Lehetséges hogy a lánybol fiú lesz?
Ha minden egyes uh-n kislányt mondtak,akkor már tuti,hogy kiscsajt vártok. Ne aggódj ez miatt!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,23heteske
Meg mondom őszintén én is láttam a nuniját mert szét tette a lábát. Viszont hallottam olyat hogy később le szálhat a here... Szóval elbizonytalanodtam.
Ja, a szobája tegnap lett kész. Rozsaszín és mindenhol hercegnők.. :))))
100%, hogy kislány lesz. Én is csak azt tudom mondani, mint valaki itt az előbb: lányból ritkábban "lesz" fiú, mint fordítva! :)
Ja, és a 12:09-esnek: "ez miatt", könyörgöm, beszéljünk magyarul. Van erre egy jó kis szó: emiatt...:(
Szia. Úgy jártam mint te !!(27.hétben vagyok) Nem akarlak elkeseríteni :) nekem is kislányt mondtak.Tegnap voltunk 4d-én,a doki megint mondta kislány,a lábai zárva voltak. Aztán eltelt 10perc és baba máshogy rakta a lábait,és lás csodát fiú lett,az üres here zacskókat hitte a nagyajaknak :) szabadkozott ez miatt, de mondta megtévesztő volt az üres zacsi,a golyók a 28.hétig szállnak le,és minket őt ez tréfálta meg. Még a kukacát is láttuk :)
Szóval majd a 4d-én megtudod remélhetőleg :)
majd írd meg,kíváncsi vagyok te is igy jártál e ahogy mi :)
Üdv Zsu
A 4d Uh-n azt mondták (13 hetesen), hogy valószínű kisfiú. A nőgyógyász ettől függetlenül csak a 30. héten látta úgy, hogy kisfiú, addig állította, hogy kislány, habár az én fiam nagyon rejtőzködő volt. :)(De még a szülésnél is bennem volt a kérdés, hogy kisfiút vagy kislányt hozok-e épp világra)
Nagyon boldog babavárást! :)
Nekem 38 hetesen derült ki a kislányomról, hogy kisfiú!
Addig lányt mondtak. Nem elkeseríteni akarlak, de előfordul.
Te jó ég! :D Na mindegy lesz ami lesz, most már nincs visszaút mivel már szinte mindent megvettünk. Majd meg írom mi volt. Kedden megyek 4Dre.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!