Kismamaik, mikortól látszódott a pocakotok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 18:43
11/14 anonim válasza:
Első baba már 13hét körül látszódott, 16hetesen hatalmas volt a pocakom, mindenki azt hitte, ikreim lesznek, vagy rengeteget híztam, egyik sem.
Másodikkal hú elég későn, olyan 26-27hetesen.
12/14 anonim válasza:
Ez nagyon egyéni. Nekem mindkét terhességnél egyformán... A 12. hét körül a felfújódástól, utána mire az elmúlt volna, a 16.hétre már kifejezetten kismamás pocakom volt. A 20.hétre egészen "nagy" lett, másnak a 30. hét körül látok akkorát.... Viszont onnan 10 hétig szinte alig nőtt, legalább is nem feltűnően. Végül annak ellenére, hogy kezdetektől mindenki azt mondta, milyen nagy pocakom van, a végén kifejezetten "kicsi" volt, és mindenki azt mondta milyen kicsi :)
13/14 anonim válasza:
Nekem 15. hetesen kezdett el igazán nőni, feszülős ruhában már szépen kigömbölyödik a picike hasam, bár lehet, hogy egyesek azt hiszik, hogy csak jól bezabáltam, de szeretem mutogatni :))
16 hetes kismama
14/14 anonim válasza:
Én is épp így vagok:) Inkább takargatom a 15 hetes pocimat, mert nem terhesnek nézek ki, csak egyszerűen úgy, mint aki reggeltől estig zabált:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!