Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Viszerek a szeméremajkakon?

Viszerek a szeméremajkakon?

Figyelt kérdés

Nem tudom azok e tegnap este nagyon szúrt, fürdésnél vettem észre, hogy mindenhol ki van dudorodva, hüvelybemeneetnél is.

Ott lehet viszér?

Mit tudok ellene tenni?

Fekvéskor elmúlt, de nem nem megoldható a fekvés, és felkelés után 2 órával már ugyanúgy fájt.

Babára veszélyes lehet?

25hkm

2011. máj. 16. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt,a terhesség végére az egyik visszér a szeméremajkamon már 2cm-re ki volt dudorodva.Brutálisan nézett ki és néha fájt is,esténként kicsit javult a helyzet eleinzte,aztán később már nem. Nincs hatással a babára,de ne borotváld ott ha már nagyon randa lesz esetleg,nehogy belevágjál,és ha gátmetszést csinálnak nagyon oda fognak figyelni,engem le sem mertek borotválni,de a vége ugyis császár lett ugyhogy mindegy volt.Nemi életet éltünk egész a terhesség végéig néha. Én nem kaptam rá a dokimtól semmit,mert azt mondta hogy érdemben ugysem segit rajta,akkor meg minek terheljük a szervezetet-babát mindenféle gyógyszerrel. Mikor megszületett a babám elmult pár hét mulva teljesen.
2011. máj. 16. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, örülök, hogy a babára nincs hatással, de nagyon zavaró, dokihoz jövő héten megyek én sem gondolom, hogy feleslegesen gyószerezzenek, és remélem szülés után eltűnik.

Előzőnél aranyerem lett, azt megműtötték, most az még nem jött ki szerencsére.

2011. máj. 16. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én esetem az volt,hogy egyszer fürdésnél mosakszom de már éreztem,hogy valami furcsa van oda lent.Valami egyszer csak pukkan,látom kicsi vér amiből nem kicsi lett hanem nagyon sok.Nagyon megijedtem mert nem tudtam honnan folyik az a sok vér.Sajnos mentőt kellett hívnom mert a férjem nem volt itthon,hogy betudjon vinni az ügyeletre.Ott a doki azt mondta,hogy viszér.De én csak furcsán néztem rá mert olyan volt mint egy vérhólyag.Szóval nekem az kifakadt.Ne haragudjatok,hogy ilyen részletesen leírtam de hát ha segítettem vele egy kicsit,hogy nem kell megijedni "annyira".Ja és természetesen lent a szeméremajkaknál jött ki.Azóta is jön ki sajnos.De a babára nézve szerencsére semmi ártalma nincs!!!!

2011. máj. 16. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt a várandósság alatt, már elmúlt. Fontos, hogy mutasd meg a dokidnak, mert ha tényleg az, kell kapnod szülés után trombózis ellenes injekciókat. Be kell, hogy írja a kiskönyvedbe a terhesgondozáson, hogy ez van, hogy szülés után kiírják neked a szurit.

3 hónapos bébi anyuja

2011. jún. 21. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!