Szeretném ha tippelnétek! Csak azért vagyok kíváncsi, mert a pocak korához képest, kicsi a baba súlya, és jó lenne tudni, ti ránézésre mit gondoltok! Nemet, hetet szeretnék?!?
Sziasztok! Nem tudom valaki elolvassa-e még ezeket a sorokat,csak ugye megígértem,h szólok,ha van eredmény! A tegnap UH-on 2623g-ra becsülte a szonográfus a kiscsaj súlyát, szerinte minden rendben van. A felkar-és combcsontja 1 héttel fiatalabbnak látszik,de annyit mondott,h nem lesz égimeszelő a gyerkőc. Iszonyatosan megnyugodtam!!! Nagyon boldog vagyok! A Ctg elején virgonc volt a lányom,majd bealudt,ezért a dokim megismételtette a vizsgálatot, de ott mégjobban be volt aludva! 1 hét múlva kontroll! Remélem szépen kifejlődünk még az öt hét alatt!!! Jó babavárást Nektek és sok Boldogságot!!!
Üdv!
Kedves Utolsó és Mindenki,aki visszanéz még ide! Múlthéten pénteken megint volt Ctg.,most eleget mocorgott a lányom! A dokim megvizsgált, és közölte,h 1 ujjnyira ki vagyok tágulva,lehet,h nem húzzuk ki végig!!! Hát nagyon izgulok! Nemsokára anyuka leszek!!! Kedves Utolsó! Te hogy állsz?
36+5 hetes
Szia!!Megszületett a kislányod??És végül is mennyivel született??
Remélem jól vagytok!
ÜDV
Hát sziasztok! Jó Isten! Elnézést,hogy nem írtam,de már 9 hónapos a kislányom! :D Végül 49cm-rel és 3150g-mal született meg! Teljesen egészségesen! Ennyit az UH-mérésekről! :D
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!