Mi a véleményetek a szoptatós párnárol? Tapasztalatok?
Tapasztalatom nincs. De én is most lesem, de már az utolját ,,rúgom,, úgyhogy csak a kicsinek:)
De ha nem gond lesem a véleményeket:)
Én eddig csak terhesen próbáltam, az enyémmel aludni nem lehet (u alakú - nem formázható, kemény szivacsos), és hibája még, hogy nem levehető huzatosat vettem.
De valószínűleg ez jó lesz támasztéknak, szoptatáshoz.
Szerintem alváshoz inkább a golyóval töltött (puhább, formázhatóbb), és kígyó alakú (hosszú hajlítható-gyűrhető) a jobb, de akkor már inkább magam alá gyűrök egy másik paplant.
Szoptatáshoz tényleg nagyon jó.
Terhesség alatt is próbáltam pl. a térdeim közé venni, de engem zavart a benne lévő gyöngyök "zizegése":
Én 20 hetes korom óta használom és imádom.
Azzal alszok úgy, hogy a lábamat átdobom rajta és a fejem a másik végén pihen...
Immmádom, annyira jól alszok vele, hogy hihetetlen...
Olyat érdemes venni, ami bazi nagy, mert később a nagyobb babát is ráfektetheted "hajráf" alakba összehajtva.
Utolsó! Pontosan ugyanezt akartam írni! :)
A szoptatáshoz nekem is nagyon bevált, kivéve nyáron, mert akkor beleizzadt a kisfiam, úgyhogy a nagy melegben inkább a földön fekve szoptattam. Ezt leszámítva szuper találmány!
szia
nekem a világ legjobb találmánya volt.
Terhesen ugyan nem használtam, mert a vége fele szinte ülve aludtam a gyomorsavtól. De mindkét gyerekem sokáig szopott, így amikor már 12-15 hónaposak voltak nagyon jól jött, igazán tehermentesítette a karomat, hátamat.
Használtuk leesésgátlónak, babát kitámasztani, erre fektettem hasra őket és úgy "beszélgettünk".
Néha "életmentő" lehet. Pici lányom 6 napos korában 24 órás szopási sztrájkot tartott. Rohantunk vele vissza a kórházba. Próbaszopást csináltunk, adtak egy szopipárnát hozzá. Gyönyörűen evett a baba, úgyhogy gyorsan vettünk egyet. Itthon 2 napig azon volt csak hajlandó szopni, utána meg csak anélkül. Nevettünk is rajta, hogy 20 km-t autóztatott minket, hogy kapjon egy "gyöngyös" párnát.
Amúgy fekvéshez, vagy támasztéknak nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!