Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a szoptatós...

Mi a véleményetek a szoptatós párnárol? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
25 hetes múltam és nagyon fáj a hátam reggelente. Szerintetek kipróbáljam? Kényelmes? Ha igen akkor melyiket ajánljátok és melyik boltban lehet megvásárolni? (BP)
2011. máj. 16. 09:40
1 2
 1/14 Alinaaa ***** válasza:

Tapasztalatom nincs. De én is most lesem, de már az utolját ,,rúgom,, úgyhogy csak a kicsinek:)

De ha nem gond lesem a véleményeket:)

2011. máj. 16. 09:44
 2/14 anonim ***** válasza:
nagyon szupi én szerettem, csak sajnos 3 hónapos korig volt tejem, ezért ezután már csak leesésgátlónak,meg babamegtámasztónak használtuk.
2011. máj. 16. 09:47
 3/14 anonim ***** válasza:
terhesen nem nagyon tudtam használni,nekem nem lett jobb tőle,bármit is csináltam vele.Viszont,hogy itt a baba,szoptatáshoz tök jó,mert remekül megtámasztja a kezem és nem nekem kell tartanom a pici súlyát.
2011. máj. 16. 09:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Én eddig csak terhesen próbáltam, az enyémmel aludni nem lehet (u alakú - nem formázható, kemény szivacsos), és hibája még, hogy nem levehető huzatosat vettem.

De valószínűleg ez jó lesz támasztéknak, szoptatáshoz.

Szerintem alváshoz inkább a golyóval töltött (puhább, formázhatóbb), és kígyó alakú (hosszú hajlítható-gyűrhető) a jobb, de akkor már inkább magam alá gyűrök egy másik paplant.

2011. máj. 16. 09:59
 5/14 anonim ***** válasza:

Szoptatáshoz tényleg nagyon jó.

Terhesség alatt is próbáltam pl. a térdeim közé venni, de engem zavart a benne lévő gyöngyök "zizegése":

2011. máj. 16. 10:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Én 20 hetes korom óta használom és imádom.

Azzal alszok úgy, hogy a lábamat átdobom rajta és a fejem a másik végén pihen...

Immmádom, annyira jól alszok vele, hogy hihetetlen...

Olyat érdemes venni, ami bazi nagy, mert később a nagyobb babát is ráfektetheted "hajráf" alakba összehajtva.

2011. máj. 16. 10:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Utolsó! Pontosan ugyanezt akartam írni! :)

A szoptatáshoz nekem is nagyon bevált, kivéve nyáron, mert akkor beleizzadt a kisfiam, úgyhogy a nagy melegben inkább a földön fekve szoptattam. Ezt leszámítva szuper találmány!

2011. máj. 16. 10:06
 8/14 anonim ***** válasza:

szia

nekem a világ legjobb találmánya volt.

Terhesen ugyan nem használtam, mert a vége fele szinte ülve aludtam a gyomorsavtól. De mindkét gyerekem sokáig szopott, így amikor már 12-15 hónaposak voltak nagyon jól jött, igazán tehermentesítette a karomat, hátamat.

Használtuk leesésgátlónak, babát kitámasztani, erre fektettem hasra őket és úgy "beszélgettünk".

2011. máj. 16. 10:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem U alakú volt szintetikus töltéssel, levehető huzattal. Csak ajánlani tudom szoptatáshoz. Alvásnál viszont engem zavart.
2011. máj. 16. 11:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Néha "életmentő" lehet. Pici lányom 6 napos korában 24 órás szopási sztrájkot tartott. Rohantunk vele vissza a kórházba. Próbaszopást csináltunk, adtak egy szopipárnát hozzá. Gyönyörűen evett a baba, úgyhogy gyorsan vettünk egyet. Itthon 2 napig azon volt csak hajlandó szopni, utána meg csak anélkül. Nevettünk is rajta, hogy 20 km-t autóztatott minket, hogy kapjon egy "gyöngyös" párnát.

Amúgy fekvéshez, vagy támasztéknak nem szeretem.

2011. máj. 16. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!