Szoptatós párnát érdemes megvenni? Nagyon derék és hátfájós vagyok, már most, azt olvastam arra is jó, mig nincs meg a baba, vannak tapasztalatok? 21hetes km
Ha ülve olvasok az ágyban, vagy tévézek, nincs ennél jobb a hátam mögé. Nem bántam meg, hogy megvettem. Remélem, a szoptatáshoz is hasznos lesz majd.
25h km
Én első gyerekemnél voltam olyan buta hogy sajnáltam rá a pénzt. Szerencsétlenkedtem terhesen is az x darab kispárnával hogy valahogy kényelmes legyen, aztán pedig a szoptatás volt egy kín párnácskákkal alátámasztva a gyereket, mindig szétcsúsztak görnyedtem majd beszakadt a hátam...
Aztán most a második babánál már vettem egyet én is a szopipárnás oldalról.
Imádom, imádtam aludni rajta, szoptatni egy álom vele, és a baba is ráfektethető (enyém most 2 hós és már jobban élvezi hogy kicsit feltámasztva ül a fészekszerű szopipárna közepén és onnan nézelődik :))
Szerintem ne sajnáld rá a pénzt, ez AZ ami megéri:)
Ja és nekem is mikrogyöngyös van én átmostam a gyöngyös töltetet az is elvett a műanyag szagból, meghát a huzatot és a póthuzatot is mostam. Mire a pici megszületett teljesen elment ez a műanyag szag (bár nem volt azét olyan erős újonann se) és már csak fincsi öblítő illata van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!