Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kokuszmatracot, egyszerü...

Kokuszmatracot, egyszerü szivacsmatracot vagy az örült dräga "legäteresztös" matracot erdemes megvenni?

Figyelt kérdés

külföldön elek,sajnos nagy ärkülömbsegek vannak a matracok között.Dupla annyiba kerül a "legäteresztös" szivacsmatrac,mint az egyszerü vagy a kokuszmatrac,ami az elärusitok szerint egeszsegtelen a baba gerincere!Teljessen tanäcstalan vagyok!

35 hetes kismama

2009. márc. 12. 16:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szia én csak ennyit írok Összefoglalva a kókuszrost legértékesebb tulajdonságait:

természetes anyag

nagyfokú természetes rugalmassággal rendelkezik

nedvességet nem szív magába

kitűnően szellőzik

atka-, moly- és baktériumálló

gátolja az asztmás megbetegedést

kedvező hatású az allergiával szemben

a hátgerincet stabilan alátámasztja

felfekvéses betegeknek, illetve a dekubitusz kialakulásának megelőzésére különösen ajánlott

különböző keménységben készül

használat után a környezetbe kikerülve maradéktalanul lebomlik.Ja és a szivacsrol semit se találtam,mi is kókuszmatracot használtunk,nekünk bevált.

2009. márc. 12. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Kókuszmatrac. És az is légáteresztős. Én nem tudom milyen az a baromi drága légáteresztős, milyen anyagból van? VAgy azt csak küldöldön lehet kapni?
2009. márc. 12. 19:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Elöször is köszönöm a välaszokat!

Pl.kokusz matrac 56 euro

-szivacsmatrac 69 euro

-legäteresztös 119 es 149 euroert kaphato!

Szerintem azert ez magy ärkülömbseg!

2009. márc. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!