Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor ad a védönő újságokat...

Mikor ad a védönő újságokat könyvecskéket?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok 2-szer voltam eddig nála de soha semmit nem adott.
2009. márc. 12. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez meglepő!Én akkor kaptam amikor a kis könyvemet állította ki.Lehet Tőle el kell kérni?!

17 hetes

2009. márc. 12. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát az "jó" kis védőnő lehet, nekem már a 7. héten megírta a kismama gondozási könyvet, meg kaptam egy csomó újságot is!!!Ha legközelebb mész mindenképp kérdezz rá, hogy mért nem kaptál!
2009. márc. 12. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Én már elsö alkalommal kaptam . Szerintem is kérj,elvileg adni kellene. Már magától eszébe juthattot volna.Ne szégyelj rákérdezni .
2009. márc. 12. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én akármikor voltam nála, mindig egy csomó újsággal, könyvecskével, szórólappal ellát. Alig győzöm cipelni. Érdekes, hogy eddig miért nem adott, kérdezz rá nyugodtan. VAnnak nagyon hasznosak is. Pl. várandós anyáknak kis könyvecske, olyan amit az apukáknak is érdemes elolvasni. Sőt tőlem meg is szokta kérdezni, hgoy kaptam e már.
2009. márc. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!