26-hetes kismama vagyok. Júniusi kismamik, ti egész nap érzitek mozogni a picit? Vagy nálatok hogy van? Aggodom!

Az én babám nagyon sokat mocorog, pedig fiú és azt mondják, hogy a fiúk lusták, de ő nem. A délelőttöt általában "végig dolgozza" velem, aztán ebéd után újra felélénkül, délután ismét és lefekvéskor megint. Sőt éjszaka, ha felébredek ő is fent van.
26 hetes kismami

Szia,
kislány lesz a pici:) Változó a mozgása, h9ol nagyon aktív, hol meg csak "ráhatásra" hajlandó valamit is produkálni.
Ebéd után mindig lefekszem egy fél órára hanyatt, és olyankor mindig feléled egy picit (hol meg jobban). Ezt minden nap megcsinálom, így tudom ellenőrizni, hogy csak lusta vagy valami baj van.

Szia!
Nekem is sokat mozog a picurkám,reggel is ő ébresztett!
Biztos a tied lusta:)
De mozog az ne aggódj,csak lehet hogy nem veszed észre!!:)
26heteske

Szia!
Az utóbbi pár napban nekem is kevesebbet mocorgott, persze én is aggódtam rögtön. Hivtam a dokit megnézte minden ok. Ma már ugyanolyan aktiv mint eddig volt.:)
Szóval ne aggódj ezen egyik nap jobban ficánkol,máskor pedig lustább.:)

Szia!Ne aggodj csak lustalkodik:).
En junius 20-ra varom,nagyon aktiv a picur,kis orok mozgo.Reggel o ebreszt,vegig porgi a napot,este a legaktivabb,Apa nagy oromere mert akkor tud vele foglalkozni mivel dolgozik.Ha ejjel felebredek akkor o is felebred.Nem tudom h ha ilyen lesz mikor megszuletik akkor egy perc pihim se lesz.:)
Amugy elso babank es kislany lesz.:)
Veletek mi ujsag?Elso?Kisfiu v kislany?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!