Kismama vagyok és tanítónő. Mikor mondjam el a tanítványaimnak, hogy babát várok?
Még csak a 10. hétben járok. Viszont biztosan látják rajtam, hogy nem mindig vagyok jól, emellett egy-két órákra helyettesítenek, mert vizsgálatokra rohangálok.
Környezetet tanítok, de mi most Magyarországnál járunk, térképismeret, megyék, stb.
Köszönöm a gyors választ! :-)
Szerintem a 12. hét után mond el, hiszen a 12. előtt amúgyse nagyon szokás reklámozni, mert még annyira sérülékeny a baba, meg ott a babona is. De utána, ha jó a kapcsolatotok és úgyis befejezed velük az évet, akkor nem lesz nehéz... Nekem a nagycsoportos ovisaimnak kellett elmondanom valahogy, és én csak karácsonyig tudtam maradni... hát nem volt egyszerű...
36 heteske
Szia! Én is tanítok és kisbabát várok. :)
Én az után mondtam el,amikor már a többieknek elmondtam(tanárok).Nálam ez a 15.hét körül lehetett.
Sok sikert! :)
Szia!
Tanítónő vagyok. 20 hetes kismami.
Én elmondtam a kollegáknak szépen sorban kb. a 13-16. hétig mindenki megtudta, akivel közelebbi viszonyban vagyok.
A gyerekeknek farsangkor mondtam el. Akkor voltam 18 hetes. A vetélkedős farsangos kvízkérdések végén (másodikos osztály) feltettem a kérdést, hogy vajon hányan vagyunk az osztályban. Ők persze elkezdtek számolni, hogy 23! Mondtam nekik, hogy 24. Az volt a feladvány lényege, hogy hogyan lehetséges az, hogy mégis 24-en vagyunk a teremben. Nagyon kedves kolleganőm van, akivel közösen visszük az osztályt (én délután vagyok velük), és ő nagyon aranyosan rávezette őket a megoldásra. Nagyon örültek! És azóta is figyelmesek!
Utolsó válaszoló, ez nagyon aranyos :) Bár nekem is eszembe jutott volna ilyen megoldás.
2. válaszoló
Nagyon köszönöm a válaszokat! jó tudni, hogy mások is járnak-jártak hasonló cipőben. A farsangos történet nagyon ötletes, lehet, hogy én is valami hasonlót fogok csinálni! Ha orvosilag semmi sem indokolja, akkor nem hagyom abba a munkát a tanév vége előtt. A 12. hetet mindenképp megvárom, aztán majd meglátom, meddig bírom magamba folytani. :-)
Mindenkinek jó babavárást, babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!