Külföldön élő kismamák, mikor érkezett hozzátok a segítség?
Nah hát ez egy nagyon jó kérdés:)
Én 33 hetes vagyok jelenleg...itt kint július 7re írtak ki, otthon június 25re, mert másképp számolják a terhességet a két országban..
Anyum is jön ki egy hónapra, és úgy szeretnénk csinálni, hogy kicsit lásson még terhesnek és kicsit babázhasson is...én is meg vagyok zavarodva...de nálunk a terv június 20 - július 20 körül. Én is szeretném ha látna Anyum még terhesen, eléggé el van keseredve a távolság miatt:(
Szia! Noveremhez anyum anno 3 honapra ment ki. 1 honapot toltott a szules elott nala, 2 honapot segitett neki a baba erkezese utan. Persze ezt kevesen tudjak megoldani.
Jelenleg en is kulfoldon elek, 1 honappal ezelott meg ugy volt, hogy itt szulok, es majd a nagyik jonnek hozzank. De megvaltozott a helyzet, es ha babam nem trefal meg azzal hogy elobb kibuj, akkor haza megyek szulni.
Mi ugy oldottuk volna meg, hogy majus vegen jott volna anyukam (jun kozepere vagyok kiirva), utanna anyosom. Anyosommal is nagyon jo a viszonyom, termeszetessen o is akart jonni segiteni, unokazni. Utanna mi mentunk volna haza egy hosszabb idore, 1-1,5 honapra.
Persze ha 2 hettel korabban megy ki hozzad anyukad, az sem zarja ki, hogy korabban vagy kesobb szulj, igy lemaradjon a nagy esemenyrol. 1. kislanyom ugyanis a 37. heten szuletett, igy ha akkor is kulfodon eltunk volna, anyukam csak a korhazbol hazaerkezesre ert volna ide.
Esetleg ha anyukad eltudja intezni, vegyen ki picivel tobb szabit.
Sajnos több szabit nem tud kivenni. Ezt is úgy akarta, hogy fizetetlen legyen, de a főnöke nem engedi. Ennyi van és nincs több.:(
Mivel itt még aznap kidobnak a kórházból, így nagy segítség lenne, ha itt lenne velem már a szülésnél is, mert nem tudom, hogyan fogom bírni. De ha még két hetet ráhúz a kicsi, akkor meg feleslegesen volt itt, még kirándulni sem fogunk tudni eljárni. Nagyon nehéz. Vagy esetleg olyan repülőjegyet venni, aminek lehet változtatni az időpontját?
Első vagyok...én Franciaországban, te pedig gyanítom Angliában, mert ott raknak ki a kórházból még aznap:S
Azt tanácsolom, hogy a kiírt időpontod előtt hagyjatok több időt...mert ugye baba jöhet már a 36. héttől...de ráhúzni 2 hétnél tovább nem engednek sehol...vagyis amennyivel túlhordhatod az kevesebb nap, mint amennyivel előbb jöhet (statisztikailag). De mindenképpen a betöltött 40. hét legyen az irányadó. Valamint ha van olyan légitársaság, ahol ha nagyon muszáj idő előtt kis ráfizetéssel cserélnek dátumot, akkor onnan vegyetek jegyet.
Szia én novemberre vagyok kiirva szontén külföldön tartozkodom szerintem ugye én november 21 re
szerintem anyum kijön november 5-6 án és majd november végén megy haza az a biztos ha sokal elöb és sokal később megy haza igy biztos nem marad le semmiről:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!