Mit jelent: mindkétoldali agykamrák 9 mm, plexus chorioideus?
Figyelt kérdés
22 hetesen egy ultrahang-vizsgálaton találtak valami rendelleneset a pici agykamrájában,érdekes módon a 19 hetes uh-on az még nem volt látható. Minden más rendben van: BPD:58mm, THQ:56mm, FL:39mm, jó szívműködés, méhlepény jó helyen. Valószínű, hogy genetikai vizsgálatra fognak küldeni Győrbe. Az orvos azt mondta, nincs ok aggodalomra, mi viszont utánaolvastunk, és csak rossz dolgokat találtunk. Most nagyon félünk!2008. febr. 16. 15:54
1/2 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy ez nagyon gyakori Magyarországon (meg úgy általában), én akiről tudok, annak mindig elmúlt pár hét alatt. Az oké, hogy genetikai vizsgálatra küldenek, de ettől függetlenül valószínűleg nincs ok ijedségre. Az agy fejlődésének egy fázisára lehet jellemző ez a pár hét alatt elmúló dolog, én úgy tudom.
2/2 anonim válasza:
Nálam a 19-dik heti UH-n látszott az egyik oldali agykamrában 8 mm-es plexus cysta, de a 23-dik hétre már eltűnt. Én úgy tudom hogy akkor igényel nagyobb odafigyelést ha kétoldali, ha a nagysága nagyobb mint 10 mm és növekedik. 3-4 hét múlva újra meg kellene nézni és akkor már látható hogy marad-e vagy változik-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!