Érzi a babám ha nekem fájdalmam van? A hátam majd beszakad, vajon mit érezhet?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a stresszet érzi, nah de hogy??? Ő is stresszes? Vagy csak szimplán máshogy érzi magát?? Nah ez lehet bonyolúlt kérdés ezen az oldalon.. de hátha van vki aki épp most hallott róla? :)
22 hetes kismami
2008. febr. 15. 23:05
1/2 anonim válasza:
Igen,bármilyen furcsa ő is érzi,hogy valami nem kerek.Nem szabad azt gondolni,óó ő még ugysem hall,érez semmit!Próbálj lazitani!!!
10hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Biztos érzi hogy nem érzed jól magad,neki baja nem lesz, csak érzi hogy nyugtalan vagy.Nekem éjszaka rémálmom volt, felébredtem, nagyon ment a szívem, és alig tudtam megnyugodni,majd mire sikerült, akkor rúgott egyet, nekem ez volt az első megnyílvánulása.Biztos hogy érezte, hogy én ideges vagyok, vagy félek.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!