Andrologia? Nem fogja bántásnak venni?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, de még nem jött össze (kb. 4 hónapja próbálkozunk). Szeretném ha a párom is elmenni vizsgálatra. A spermák sebességét, minőségét stb. megvizsgálni. Milyen gyógyszereket írnak fel? Vitaminokat vagy konkrétan erre szolgáló bogyót? esetleg a nevét is tudjátok?2011. máj. 9. 14:48
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz helyre tettem ki. De ha tudtok segítsetek.köszi
2011. máj. 9. 14:50
2/6 anonim válasza:
a 4 hónap teljesen normális, akkor kell kivizsgáltatni magatokat, ha 1 éve nincs baba. Ez alól kivétel, ha már benne vagytok a korban, akkor korábban is lehet kivizsgálást kérni.
3/6 A kérdező kommentje:
Annyira korban nem vagyunk benne, mert én 24 a párom meg 28. Csak ő cukros. Ezért szeretném ha elmenne.
2011. máj. 9. 14:57
4/6 anonim válasza:
Ha egy éve próbálkotok majd, és nem sikerült, akkor közösen menjetek egy a nögyógyászodhoz, hogy segitsen ezen. Az elsö, amit javasol, hogy a párodat vizsgálják meg, mert az a legegyszerübb vizsgálat, utána következel te.
5/6 A kérdező kommentje:
De most velem kezdte mert nem jött meg rendesen gyógyszer után kimaradt egyszer és elküldött vérvételre, meg ultrahangra is megyek szerdán.
2011. máj. 9. 15:01
6/6 Kerria válasza:
Mi 6 hónapig próbálkoztunk, majd elmentünk nőgyógyászhoz, felsoroltam azokat a dolgokat, amitől szerintem nem jön össze (kövérség, egy hereség, szobacica, anyai ágon eü problémák, stb), majd annyit mondott a doki ok, először nézzünk egy hőgörbét, azaz reggelente hüvelyi hőmérőzés, hogy megállapítsuk a peteérést. Na ez alapján a Párom is nézegette a hőgörbémet, és így jókor sikerült együtt lennünk, mert most 11 hetes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!