Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Hogy viselitek a...

Kismamák! Hogy viselitek a pocaksimogatók támadását? Egyáltalán hagyjátok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 10:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem is arról van szó, hogy baja lenne tőle a babának, vagy belehalnék. Egyszerűen nagyon kellemetlen érzés, ha betolakodnak az intim szférámba.
2011. máj. 9. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Rosszul vagyok tőle egyenesen utálom....
2011. máj. 9. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig senki nem akarta megsimogatni a páromon és a kislányomon kívül. Most bennem van a hiba? :) (egyébként én sem örülnék neki, de csak távoli ismerősöknél)
2011. máj. 9. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, nem vagyok normális, de nekem kimondottan melengeti a szívemet, amikor valaki annyira örül a babámnak, hogy megsimítja a hasam. Ez nekem most egy késői baba, és nem is gondoltam volna, hogy ekkora szenzáció lesz. Rengeteg ismerősöm még puszilgatja is :) Sőt, múltkor egy idegen néni jött oda hozzám, hogy gratulál, mert milyen kevés baba születik, neki sem lehetett, és én biztos most helyette szülök. Tudom, kicsit hóbortos, de nekem olyan jó kedvem lett tőle. Persze megértem, aki irtózik tőle, nekem lehet azért esik ilyen jól, mert az előző házasságomból született gyerekeimnek nagyon nem örült a nagymama, akivel laktunk.
2011. máj. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!