Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az újszülött ruháit frissen...

Az újszülött ruháit frissen kell mosni vasalni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 20 hetes és kaptam egy csomó rucit, de át kell őket mosni vasalni! Most megcsinálhatom vagy később kell hogy frissebb legyen?
2011. máj. 9. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is első babámat várom, a 26. hétben vagyok, de a babaruhácskákat csak a 34. hét környékén fogom kimosni és vasalni.

Én azt hallottam mosás-vasalás után műanyag zsákba tárolva eláll, de azért 20 hétig állni szerintem kicsit sok neki. Szerintem.

2011. máj. 9. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi akkor várok még vele...
2011. máj. 9. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
HÁt én annyi ruhát kaptam annó hogy nem győztem mosni/vasalni.Bár az újszülőttől egészen 2 éves koráig.Én neki álltam mosni kb a 25 héten na mire minden megszáradt vasaltam elraktam szinte szülni mentem.Jó persze ne mindegy a mennyiség:)Ha nem olyan vészes kb.2-3 adag mosás akor még ráérsz.De a 30 héten azért neki állnék mert ki tudja hogy akkor hogy lesz kedved/erőd vasalgatni:PA másik olyan jó az utolsó hónapokba pakolászni én kb.3x rendeztettem el a párommal a szobát mire tetszett a végeredmény:)))
2011. máj. 9. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem csináltam ügyet ebből. A 27. héten szereztem be az utolsó adag babaruhát. Rögtön kimostam, kivasaltam, beraktam a szekrénybe. Erről már levan a gond. Nyilván más eset, ha mondjuk dohos a lakás.
2011. máj. 9. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
29.héten mostam, vasaltam a ruhákat. Nem bántam meg, mert később már nem lett volna hozzá erőm.
2011. máj. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!