Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nem birtam magammal és...

Ma nem birtam magammal és kitakaritottam a hűtőt. Bepermeteztem a tisztistószert és hát ugye kitakaritottam, és hát belélegeztem. Lehet baja a babának ettől?

Figyelt kérdés
2008. febr. 15. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstől rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan....

Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet!

Jó babavárást!

2008. febr. 15. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is szívtam be tisztítószereket, és igaza van az előttem szólónak is, de azért tényleg ne csináld ha csak nagyon-nagyon "rádjön". használd ki, hogy most jó indokkal sózhatod rá másra a munkát ;)

Nem lesz semmi baja a kicsinek.

2008. febr. 15. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nah mindenkire most jön rá a hűtőtakaríthatnék??? :))) Én rám is tegnap rámjött a fagyasztószekrény kiolvasztása, de megfogadtam, hogy terhesen soha többet!!! :) Lefagytam és azt hittem meg is fázok...

Remélem nem lesz neked sem és nekem sem semmi bajunk! :)

üdv 22 hetes kismami

2008. febr. 15. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, azért mert terhes vagy még nem áll meg a világ. Ha ki kell takarítani, akkor ki kell, ettől semmi baj nem lesz. Én terhesen festettem a hajam, takarítottam, meg üveget festettem - mivel ez a szakmám - és teljesen egészséges babám született.
2008. febr. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!