Ma nem birtam magammal és kitakaritottam a hűtőt. Bepermeteztem a tisztistószert és hát ugye kitakaritottam, és hát belélegeztem. Lehet baja a babának ettől?
Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstől rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan....
Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet!
Jó babavárást!
Én is szívtam be tisztítószereket, és igaza van az előttem szólónak is, de azért tényleg ne csináld ha csak nagyon-nagyon "rádjön". használd ki, hogy most jó indokkal sózhatod rá másra a munkát ;)
Nem lesz semmi baja a kicsinek.
Nah mindenkire most jön rá a hűtőtakaríthatnék??? :))) Én rám is tegnap rámjött a fagyasztószekrény kiolvasztása, de megfogadtam, hogy terhesen soha többet!!! :) Lefagytam és azt hittem meg is fázok...
Remélem nem lesz neked sem és nekem sem semmi bajunk! :)
üdv 22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!