34 hetes vagyok. Már készítgetem a kelengyét. Miből mennyit, és mit vigyek magammal a kórházba?

Szia!
Úgy vettem észre,hogy a kórházakban az újszülöttek kórházi ruhát kapnak, ezért javaslom, hogy kérdezd meg az orvosodat (vagy hanincs fogadott dokid, a kórházat), hogy mit vigyél be.
Én a MÁV-ben szültem, és a gyereknek csak az alábbiakat kellett bevinnem:
-pelus
-popsitörlő
-popsikrém
-1 váltás ruha, amibenhaza tudtuk hozni.
A többi szükséges dolgot a kórház biztosította.
Üdv és minden jót!

Ez egy alap lista, de számtalan ilyet találsz még a neten. Ha a két hálóing helyett 3-4 viszel az sem baj, én naponta küldtem haza legalább egyet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
nézd meg ezt, szerintem nagyon jól össze van szedve benne

Haloingek amennyit tudsz, en szerettem mindig frissben, tisztaban lenni.
BETET!!! Jo sokat, nagy meretut, bugyikat sokat, nagyokat, hogy konnyen tudd a betetet cserelni, ne szoritson sehol.
Papucs, torolkozo zuhanyozni egy alulra tisztalkodni. Piperecucc. Evoeszkoz nekunk kellett a korhazba.
Erteket ne vigyel, nehogy ellopjak.
Ami esetleg majd meg kell, szulok, parod beviszi.
Furdokopeny.
Haloing, bugyi, betet sok!!! A tobbi normalis mennyiseg.

Kérdezd meg a kórházat,mert van ahol pelenkát kérnek, van ahol ruhát, van ahol semmit.Én,amikor NSTre kezdtem járni a 36. héttől,akkor "felszaladtam" a szülészetre és ott mindent elmondtak részletesen.
Ha az érdekel,h magadnak mit,akkor írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!