Ha maszekhoz megyek,12 hetesen megtudja mondani a gyermekem nemét?
Tényleg nincs nagy különbség ennyi idősen a nemi szervek között. Tizedmilimétereken múlik, hogy csiklót, vagy fütyit lát a doki. Ezért a 12. héten jobbára még csak találgat, nálunk szokta is mondani, hogy egy paraszthajszállal erre, vagy arra hajlik, de ne vegyünk rá mérget. Amúgy nálam 2 éve eltalálta, idén azonban nem.
Ez alapján még ne kezdj babaruhát venni:)
Magánorvos 12. héten kijelentette, hogy fiú. Az egész család bezsongott, mivel a férjem is egyedüli fiúgyerek, nálunk meg mindenki lány. A nagymamák bevadultak, és rengeteg fiúruhát megvettek. A harmincadik héten rosszul lettem, bevitt a férjem ügyeletre.
Megultrahangozott a doki. Mondta, minden rendben, anyuka is meg a kislány is...
Majonésej tojásra ne egyél pudingot! Össze-vissza evős kismama voltam...
Amúgy kedves utolsó, nem az nst-re gondolsz. Én a gyakorlott anyukáktól hallottam, hogy nst előtt magas szénhidrát és/vagy cukortartalú dolgot kell enni, és akkor a magasabb vércukorszint miatt mozgolódósabb a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!