Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha maszekhoz megyek,12 hetesen...

Ha maszekhoz megyek,12 hetesen megtudja mondani a gyermekem nemét?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 14:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nincs nagy különbség ennyi idősen a nemi szervek között. Tizedmilimétereken múlik, hogy csiklót, vagy fütyit lát a doki. Ezért a 12. héten jobbára még csak találgat, nálunk szokta is mondani, hogy egy paraszthajszállal erre, vagy arra hajlik, de ne vegyünk rá mérget. Amúgy nálam 2 éve eltalálta, idén azonban nem.

Ez alapján még ne kezdj babaruhát venni:)

2011. máj. 10. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha fiu lesz nagyobb eséllyel tudja megmondani!Ha nem tudja mi az akkor valószinűbb a lány.A fiut ilyen kezdeti időkben könnyebben felismerik.
2011. máj. 10. 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Magánorvos 12. héten kijelentette, hogy fiú. Az egész család bezsongott, mivel a férjem is egyedüli fiúgyerek, nálunk meg mindenki lány. A nagymamák bevadultak, és rengeteg fiúruhát megvettek. A harmincadik héten rosszul lettem, bevitt a férjem ügyeletre.

Megultrahangozott a doki. Mondta, minden rendben, anyuka is meg a kislány is...

2011. máj. 10. 15:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Miért lettél rosszul?
2011. máj. 10. 19:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálunk családi módszer(nővérem is így ment mindig uh-ra), hogy a vizsgálat előtt egyél egy kakaós csigát.Ki tudja miért, nálunk ez működik, és olyankor le sem áll a kis ficánka.
2011. máj. 11. 11:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Majonésej tojásra ne egyél pudingot! Össze-vissza evős kismama voltam...

Amúgy kedves utolsó, nem az nst-re gondolsz. Én a gyakorlott anyukáktól hallottam, hogy nst előtt magas szénhidrát és/vagy cukortartalú dolgot kell enni, és akkor a magasabb vércukorszint miatt mozgolódósabb a baba!

2011. máj. 11. 12:26
 17/20 anonim ***** válasza:
*majonézes...
2011. máj. 11. 12:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Barátnőm már 12 hetesen tudta hogy fia lesz mert totál beterpesztett.Szerintem inkább a gyermekedtől függ. Én most vagyok 27hetes de még mindig nem biztos a neme.Talán holnap.A dokim nagyon rendes, türelmes és a gépe is jó.
2011. máj. 11. 12:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem sztk-s orvos 12 hetesen majdnem biztosra megmondta, hogy kislany. 13 hetesen egy maszek megerositette, pedig a 4d-s ultrahangon en inkabb kukinak neztem volna azt a kis pockot. Akkor mondta el a doki, hogy sokaig valoban csak egy kis pocok latszik, viszont annak az elhelyezkedesebol, es hogy merre all, meg lehet mondani, mi fog kifejlodni belole. A 16 hetes ultrahangon egy harmadik orvos is megerositette, hogy lany. Mindharom doki meg tudta kicsit "forgatni" a babat, hogy megfelelo szogbol lassa, egy kis nyomas a hasamon es mar fordultis a baba. Ugyhogy szerintem a doki szakertelmen es a gepen mulik leginkabb.
2011. máj. 11. 16:19
 20/20 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 2. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!