Ha maszekhoz megyek,12 hetesen megtudja mondani a gyermekem nemét?
Ha jól látszódik,jól fordul a baba akkor sztk-ban is megtudják már mondani.
Csak jó szakember kell hozzá.
Nekem mind a 2 terhességemnél,a 12. héten mondták meg h fiú lesz.Igy is lett.
Amig ilyen pici a baba,addig nagyon fontos,hogy fekszik.Ha csak kicsit is elfordul,már nem lehet megmondani max. találgatni.
Nekem pont szembefordultak és a kis kukac simán látszódott,még képet is kaptam róla.
Persze sok terhesség van ahol nem mondanak semmit amig nem biztos mert nem akarnak találgatni.
Nekem a 12 hetes uh-on miután megmérte a tarkóredőt a nő,kérdezte rögtön hogy mondhatja a nemét?Mondom naná alig várom:)
többnyire igen csak a babán múlik illetve az én nőgyógyászom azt mondta ,hogy a kisfiuk heréje a 18. hétig száll le így addig nem biztos hogy biztos lesz a válasz.Az én első terhességemnél 12 hetesen eléggé határozottan mondta az orvos hogy fiú lesz és úgy is lett,a másodiknál a 12. héten azt mondták jelenleg lánynak tűnik de ebből még lehet fiú is... a 18. heten meg annyira ugrált hogy megmérni alig tudta a doki nemhogy biztosra mondani mi is lesz igazából :-( ,jövő héten leszek 22 hetes így most remélem megmutatja magát rendesen és reménykedem hogy képet is kapok a pocaklakomról jah és sztk orvoshoz járok
Bocsi hogy hosszúra húztam a választ :-)
Én magán dokihoz járok, mindig van uh is, a 16. héten 4d uh is csináltatva lett. Most a 26. hétben vagyok és még mindig nem tudjuk a nemét.
Ez nem azon múlik, hogy magán vagy sztk orvos, ha a baba nem mutatja magát, akkor nem mutatja. Emlékszem a szonográfus hölgy, aki a 16. hetit csinálta 35 percet "küszködött", mert párom nagyon szerette volna tudni, de nem járt sikerrel, pedig ő egy elismert szakember. Azóta is mondja a dokim, legkésőbb szüléskor kiderül.
Vagy igen vagy nem, de ez ugyanúgy elmondható az Sztk orvosra is.
Függ: szakembertől
géptől
és leginkább a babától.
De ezt már leírták egy páran előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!