Holnap be akarnak fektetni a kórházba de tök felesleges én nagyon nehéz lenne elintézni?!
A kiírt időpontom holnap jár le és jelentkeznem kell a kórházba felvételre!
DE a babám mindig 5 nappal kisebb a számoltnál, hiába mondtam dokinak is hogy középidőben nem voltunk együtt, üdültünk és nem nyúltunk egymáshoz azon a héten, szóval tuti később fogant és pár nappal későbbre kéne tenni a szülés időpontját de nem csinálta meg!
Csak a férjem tudna vigyázni a gyerekre de nincs már szabija csak az apás amit szülés után fog kivenni! Muszáj befeküdni?? Mit tegyek?
nekem a kiírt időpont 14volt, és csak egy hét után fektettek volna be.
Ki érti a dokikat:(:)
Amíg minden rendben a kicsivel nem kötelezhetnek befekvésre.
Kérj konzíliumot másik dokitól, és ha áldását adja az első fájásig otthon maradhatsz.
(amúgy a dokid nem megy véletlen nyaralni/konferenciára stb??? nem lehet, hogy úgy akarja intézni, bizti nála szülj?)
engem is be akartak fektetni, pénteken töltöttem a 40. hetet. Előtte a 33. hét körül befektetett, mert keményedtem (de semmilyen gyógyszert nem kaptam, sőt, fáradtabb lettem a szobatársam és a folyosón éjjel 2-kor gyerekeket tologató anyukák miatt), így saját felelősségre hazakértem magam. 40.hét előtt ugyanez: már rég be akartak fektetni, pénteken mondtam, hogy nem-nem, majd hétfőn. Doki aláíratott egy papírt, hogy az én felelősségem, elbúcsúztunk ASK után, másnap éjjel bejött szülni, mert megszületett a kisbabánk :)
Most várjuk a másodikat, de ugyanezt eljátszom, ha kell, tudtam, hogy minden ok a babával, potyára nem fekszem 3 napot, vizsgálatok nélkül.
Nem vagyok "öntörvényű", de feleslegesnek látom, hogy 3 napot bent szobrozzak, főleg, ha ott a nagyobb otthon, és ha nincs segítséged. Inkább minden nap jártam én is vizsgálatra, de kiegyensúlyozott voltam, aludtam itthon (amit a kórházban előtte nem lehetett).
Próbálkozz, hátha tudsz vele beszélni, ha mégsem, akkor meg mondd, hogy akkor saját felelősségre hazajössz, csak vigyázz magadra nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!