Ki milyen matracot használ?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 17:19
2/8 juditzita válasza:
Kókusz!!
Légáteresztő, és nem süpped.
Tartja a kis hátát, gerincét
3/8 A kérdező kommentje:
Kókuszmatrachoz is ajánlott a légzésmegfigyelő?
2009. márc. 9. 18:17
4/8 anonim válasza:
Első vagyok: nekünk a vastagabb kókuszmatrac van (azt hiszem 8 cm-es). A légzésfigyelőt elvileg a matrac alá kell tenni, hát nálunk úgy nem működött. Lehet, h' más típusú jó lett volna, vagy esetleg vékonyabb matrac. Egyébként a kókusz egyik nagy előnye a légáteresztés, ahogy azt írták is.
5/8 anonim válasza:
Mi is kókuszmatracot vettünk. Mindenhol ezt dicsérik. Légáteresztő, nem tapadnak meg benne az atkák, meg a többi lény. Kibontottam a huzatot, hogy megvizsgáljam, és tényleg érdekes az összepréselése. Remélem bejön.
6/8 anonim válasza:
Kokusz matrac van nekünk is! A légzés figyelőt így is használjuk hiába légáteresztő!
7/8 anonim válasza:
Nekem szivacsmatracom van, de kemény és vastagabb.Nagyon jó szerintem ez is.Elég kemény ahhoz hogy jól tartsa a hátát.
8/8 anonim válasza:
Nekünk is szivacsmatrac van,véknyabb,de jól bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!