Azt hallottam hogy az aki az elsö babáját szüli mindenképpen vágják! Mármint hogy mindenképpen csinálnak gátmetszést! Ez tényleg igy van?
Sziasztok!
Nekem lesz fogadott dokim csak szülésznöm nem!
Akkor beszéljem meg vele hogy ha nagyon muszáj akkor vágjanak? Amugy nekem is széles a csipöm:)! Az ilyenkor elöny?
A fejméret fogja meghatározni, h meddig tudnak gátvédelmet alkalmazni. És ez független a csípő méretedtől. Ne aggódj amúgy ha vágnak se, hisz semmit sem érzel belőle, és ha védelmet alkalmaznak akkor is repedhetsz, szakadhatsz, és akkor sem úszod meg a varrást a szülés legvégén.
Én a helyedben beszélnék a dokival, akinél szülni fogsz,és ne azt mondd h csak akkor vágjanak ha nagyon muszály, hanem mondd azt h ne vágjanak. (Ha azt mondod h csak akkor ha muszály, tuti azt mondja majd h muszály volt:))
De egyébként nem a doki fog vágni, hanem a szülésznő. Így ha ilyen igényeid vannak, válassz szülésznőt is, és vele konzultálj.
Szép babát, és könnyű szülést neked!
14+4hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!