Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt a köldökömről...

Terhesség alatt a köldökömről leműttethetem lézerrel a szemölcsöt?

Figyelt kérdés

Most, hogy ellapult/kisimult a köldököm, nagyon zavar a benne lévő szemölcs. Pici, de kiálló, és barna. Ráadásul félek, hogy a zuhanycső beleakad. Meg a szűk felsők alól kidudorodik, mint egy borsószemecske... :S

Ha nem vagyok terhes, nem zavar, mert "védett" helyen van :)

2011. máj. 5. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, inkább várj vele, majd szülés után.

De erről kérdezz meg egy bőrgyógyászt, szerintem nem lehet, főleg a hasi részen.

2011. máj. 5. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenem. És azért szedettem le, hogyha terhes leszek, akkor ne zavarjon. De sajnos még mindig nem vagyok terhes!!
2011. máj. 5. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem hétfőn műtöttek kondyloma szemölcsök miatt Franciaországban. Kívül-belül lézereztek, a méhemet is (persze a külső falát)...mindezt annak érdekében, hogy természetes úton szülhessek, ne legyen császár a vége.

Epidurális érzéstelenítéssel...nem volt egy leányálom, és a babám is eszméletlen módon ficánkolt, de kibírtuk...bár most itthon fekszem 2 napja..mert égtelen hányingeres-fejfájás az epi utóhatása...

Szóval mindezek tükrében én úgy gondolom, hogy semmi problémát nem jelenthet egy pici szemölcs lézeres leszedetése terhesen. Őket ott bent baj nem érheti így.

Üdv.: 32hetes km.

2011. máj. 5. 20:37
 4/8 Avery ***** válasza:
Nekem a tetoválásomat (2x3 cm)nem lézerezték tovább, amint kiderült a terhesség. Szerintem kérdezz meg egy bőrgyógyászt.
2011. máj. 6. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Más a condylomák leszedése, ugyanis azt le kell! szedetni, mert veszélyes is lehet nagyon.

Szerintem a kérdező esetében nem fogják vállalni sem, de kérdezz meg tényleg egy bőrgyógyászt. Én úgy gondolom, hogy nem szabad.

2011. máj. 6. 11:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ha nem vagyok éppen várandós, nem érdekel, mert nem zavaró helyen van. Viszont pont ilyenkor rossz, hogy kiáll, mert a zuhanynak a gégecsöve ezt birizgálja, és félek, nehogy beleakadjon, vagy valami ilyesmi....

Majd megkérdezem a nődokit, ő mit javasol.

A bőrgyógyászomat nem akarom, mert az biztosan leszedné, de nem vagyok benne biztos, hogy szabad....

2011. máj. 9. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd írd meg lécci, hogy mit javasoltak. Engem is érdekelne.
2011. máj. 9. 20:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tegnap voltam a dokinál. Ő is, és a bőrgyógyász is azt mondta, ne foglalkozzak vele, jó helyen van....

Így marad.

2011. máj. 17. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!