Terhesség alatt a köldökömről leműttethetem lézerrel a szemölcsöt?
Most, hogy ellapult/kisimult a köldököm, nagyon zavar a benne lévő szemölcs. Pici, de kiálló, és barna. Ráadásul félek, hogy a zuhanycső beleakad. Meg a szűk felsők alól kidudorodik, mint egy borsószemecske... :S
Ha nem vagyok terhes, nem zavar, mert "védett" helyen van :)
Szerintem nem, inkább várj vele, majd szülés után.
De erről kérdezz meg egy bőrgyógyászt, szerintem nem lehet, főleg a hasi részen.
Szia!
Engem hétfőn műtöttek kondyloma szemölcsök miatt Franciaországban. Kívül-belül lézereztek, a méhemet is (persze a külső falát)...mindezt annak érdekében, hogy természetes úton szülhessek, ne legyen császár a vége.
Epidurális érzéstelenítéssel...nem volt egy leányálom, és a babám is eszméletlen módon ficánkolt, de kibírtuk...bár most itthon fekszem 2 napja..mert égtelen hányingeres-fejfájás az epi utóhatása...
Szóval mindezek tükrében én úgy gondolom, hogy semmi problémát nem jelenthet egy pici szemölcs lézeres leszedetése terhesen. Őket ott bent baj nem érheti így.
Üdv.: 32hetes km.
Más a condylomák leszedése, ugyanis azt le kell! szedetni, mert veszélyes is lehet nagyon.
Szerintem a kérdező esetében nem fogják vállalni sem, de kérdezz meg tényleg egy bőrgyógyászt. Én úgy gondolom, hogy nem szabad.
Köszi!
Ha nem vagyok éppen várandós, nem érdekel, mert nem zavaró helyen van. Viszont pont ilyenkor rossz, hogy kiáll, mert a zuhanynak a gégecsöve ezt birizgálja, és félek, nehogy beleakadjon, vagy valami ilyesmi....
Majd megkérdezem a nődokit, ő mit javasol.
A bőrgyógyászomat nem akarom, mert az biztosan leszedné, de nem vagyok benne biztos, hogy szabad....
Köszi a válaszokat!
Tegnap voltam a dokinál. Ő is, és a bőrgyógyász is azt mondta, ne foglalkozzak vele, jó helyen van....
Így marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!