PCOS-s kismamák hogy vagytok?
Szia! Én feltettem egy kedves kérdést amire kedves válaszokat várok!!! Nem kötekedőseket!!!
Arra lettem volna kíváncsi, ki hogy érzi magát. Ki milyen gyógyszereket szed. Ki mennyit hízott vagy nem hízott, stb.
szia! kösz jól.
második babát várom, most vagyok 25 hetes, eddig teljesen panaszmentesen, cukrom is szupi, pedig az első gyerek előtt.....húúúú
az első terhességem is teljesen komplikációmentes volt, nehéz de sima szüléssel, aztán a tesó nagyon hamar összejött, ami szuper.
gyógyszert nem szedek, pedig első előtt meteztem, de most nem kellett...
te hogy vagy?
Szia! Köszi aránylag jól vagyok én is. Bár nagyon hányós vagyok, ezért fogytam is 5kgt.Most leszek 16hetes. A Metet a 12.hétig szedtem, a Progeszteronos krémet a 14.hétig. Az Utrogestant is már elhagytam. Jelenleg Citrokalciumot és D vitamint szedek még.
Féltem nagyon a kilóktól, mivel a PCO miatt eleve plussz 20kg feljött mire észrevették a PCOt és mire terhes lettem. De most még nem kezdtek el gyarapodni a kilók.
Te hány plussz kilónál jársz? Szerencsés vagy, hogy nem kell gyógyszereket tömnöd magadba.
Szia!
Én most járok a 19. hétben, eddig nem volt semmi probléma, a metet én is a 12. hét után hagytam el, most kalciumot szedek csak. 1,5 kilót híztam eddig.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!