Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg okozhat látászavart a...

Tényleg okozhat látászavart a terhesség?

Figyelt kérdés
29hetes kismama vagyok és kb:a 14.hét óta tapasztalom,hogy homályosan és egyre rosszabul látok.Valahol olvastam,hogy ez lehet a terhesség velejárója is,de hogy nem kell egyből orvoshoz rohanni,mert a terhesség végével elmúlik.Tapasztalt vki hasonlót?
2008. febr. 15. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, én is észrevettem magamon, hogy rosszabbodott egy kicsit a látásom, sőt én néha úgy érzem,hogy hülyülök, mintha felejtenék,persze nem vészesen. :) Szerintem ezek a tünetek szülés után elmúlnak,a védőnőm azt mondta normális, nem kell aggódni. Gratulálok a babához!
2008. febr. 15. 10:01
 2/2 anonim ***** válasza:

En is eszrevettem,igaz nem a latasomon,h rosszabb lenne,hanem a memoriam,nem jutnak eszembe a szavak.Nem tudom osszefugges van a ketto kozott,de csak most figyeltem fel ra.

Boldog babavarast

10 hetes kismama

2008. febr. 15. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!