25 hetes vagyok és a terhességem alatt egy párszor már vettem be algopirint lesz valami baja a babának?
mivel migrénes fejfájós vagyok,annyira hogyha nem veszem be a gyógyszert akkor még hányok is annyira tud fájni. Amikor megvoltam fázva a terhességem elején a 10 hét körül
akkor írta ki a háziorvosom de csak a 12-hét után vettem be belőlle először. lesz valami baja a babának? Nagyon aggódom emiatt. De muszáj vagyok végszükségkor szedni valamit mert borzasztóan tud fájni.
Szia! Az első babámmal én levélszámra szedtem az algopyrint, semmi baja, 18 hónapos egészséges nagylány! :)
Viszont most a második babámat várom és hát igen megoszlanak a vélemények - egyesek szerint szabad, mások szerint nem! Nekem azt javasolták, paracetamol alapú fájdalomcsillapítót szedjek!
Ne aggódj nem lesz semmi baja a babádnak!! :D
Jó egészséget és kellemes babavárást!
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!