10 hetes kismama vagyok és tudom, hogy nem ajánlott terhesség alatt márványsajtot enni, de sajnos úgy adódott, hogy a barátnőm sajtos kiflit sütött és mikor már a 2. -at ettem akkor jöttem rá, hogy márványsajttal van töltve! Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 07:28
1/3 anonim válasza:
Felesleges aggódni,főleg,hogy a kifli sütve is volt,így biztosan semmilyen babára káros baktériumot nem ettél.
2/3 anonim válasza:
Csak a paszörizálás nélküli tejből készult sajt a veszélyes. Ilyen Magyarországon nincs. Csak a franciák gyártanak ilyet. És valóban a sütés is felér egy pasztörizálással. Szóval duplán ne aggódj!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:)
2009. márc. 9. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!