Mióta terhes vagyok nem érzem, ha pisilnem kell. Van még így valaki?
Csak abból tudom, hogy megkeményedik a hasam és akkor már tudom, hogy wc re kell mennem. Ez normális dolog?
Nem csöppenek el, nincs inkontinencia problémám. Csak így a vége felé már néha idegesít mert azt hiszem mindig, hogy nah, akkor ezek már fájások, közben meg ha wcre megyek utána semmi.
38.hetes kismama

De jó! Mármint hogy nem kell állandóan pisilned. Nekem igen, és néha borzasztóan rossz, hogy éppen kijövök és már megint kell. Egész terhességed alatt így volt? Vagy csak így a végén?
Utolsó! Nem vagy semmi! Én tuti bepisiltem volna egy párszor! Tartogatni? Én azt nagyon nem ismerem. Ha menni kell, menni kell! :)

Szia!
Én érzem, és mindig érzem, a pici nagyon nyoja a hólyagom. És ha kicsit tartogatom, akkor elkezdni püfölni:D Ráadásul éjjel már csak arra kelek fel, hogy nagyon kell és fáj tőle a pocim:S
Kellemetlen, de szerintem ez teljesen normális...
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!