32 hetes terhes vagyok menstruáciohoz hasonlo görcseim vannak és sokat kell pisilnem! Ugye ez nem azt jelenti, hogy nem sokára szülni fogok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 10:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem meg nem, korai lenne. Lehet joslo fajas is, en is ereztem elotte. Mindig paraztam, hogy nem fogom felismerni amikor a szules megindul, de egyertelmu volt, csak nehez leirni, hogy mit ereztem. Ha sokaig tartanak a gorcsok, vagy folyamatosak, akkor keresd fel az orvosodat.
2/3 anonim válasza:
Szia! A gyakori WC-re járás a harmadik trimeszterre különösen jellemzö. A baba már csak a növekvö súlynál fogva is nyomást gyakorol a hólyagra. A menstruációs görcsöket megemlítheted az orvosnak. Lehetséges, hogy csak normális méhtevékenységröl van szó. CTG-n voltál már? Az azért már jelzi a méhtevékenységet, s a doki is látta volna.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem járok még majd 36 hetesen kell mennem!
2008. dec. 21. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!