32 hetes terhes vagyok. A babám nagyobb 200 grammal . Szerintetek ez gnd? Vajon a vitaminok miatt e? Kata
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 13:38
11/14 anonim válasza:
Nem gond! Én nem szedtem vitaminokat mégis nagy babám született! De nekem jól becsülték! Szülés előtt pár nappal azt mondták,hogy 3700gramm feletti és 3880grammal és 57cm-el született!
12/14 anonim válasza:
Nem gond,jobb,mintha kisebb lenne.
Egyébként mekkorára mérték?
Nálam sem jott be a súlybecslés.40hét+1naposan 3218g,majd másnap 4100grammal született és 58 cm-rel.
Kisfiam 32 hetesen 2208 gramm volt.
13/14 anonim válasza:
És mekkorát mértek? Nekem közel 2 kilót.
Mekkora a feje, lába?
14/14 anonim válasza:
Nekem sima Uh-n, és 4D-n 2 hét különbséget mértek a babámnál, 1 nap különbséggel csinálták. És mindkét doki azt mondta,h minden a baba korának megfelel. Na de most nem mindegy,hogy 33 hetes vagyok, vagy 31. Szerintem nem lesz gond a babáddal biztos. És a vitaminos sztorikat ne hidd el! Én minden nap szedem, és nem lesz nagy babám!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!