32 hetes terhes vagyok. A babám nagyobb 200 grammal . Szerintetek ez gnd? Vajon a vitaminok miatt e? Kata
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 13:38
1/14 anonim válasza:
A súlybecslés abszolút csak becslés, erre ne alapozz. A fiamat szülés előtti napon 3750-nek mérték, és 3200-al született.
2/14 anonim válasza:
Miért lenne az baj?Nagy baba lesz..gratulálok:)Inkább legyen angyobb mint kisebb..én is szedek vitamin nekem még is kisebb a babám az átlagnál sajnos...
3/14 A kérdező kommentje:
Azt akartam irni hogy gondot jelent e ez a babára nézve?
2011. máj. 3. 13:40
4/14 anonim válasza:
Nem jelent gondot de kevés az esélye hogy így lesz! Nekem 3800 grammra saccolták 2850-el született időben!
5/14 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok. Nekem 400 grammal jósolták nagyobbnak az ilyenkor átlagosnál. Persze ezek csak becsült adatok. Fel vagyok rá készülve, hogy nagy baba lesz, az első is 4150 grammal született, természetes úton. Szóval ne aggódj!!!
6/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok: én is kérdeztem a dokit, hogy nem-e a vitaminok miatt, de mondta, hogy ez hülyeség!!!
Amúgy az első babánál végig szedtem az Elevitet, most pedig heti 2x. Mégis nagy lesz (valszeg) most is.
7/14 anonim válasza:
A vitaminos teória tényleg butaság. Ennyi idős terhességnél inkább neked van már rá szükséged a hiánybetegségek elkerülése érdekében, nem a babának. A 200g pedig nem sok. Akkor kell odafigyelni a bab súlyára, ha a kismama cukorbeteg. Amúgy 4000 g feletti babákat szűrik is erre.
8/14 anonim válasza:
14:02 vagyok. És még valami. Ez a úgy becsült súly, a különböző mérési eredményekből kalkulálják. Nekem mindegyik gyerekem nagyon hosszú volt (58-59 cm), és emiatt fölébecsülték a súlyukat.
9/14 anonim válasza:
Nekem két héttel nagyobbnak becsülték a méretek és a becsült súly alapján.Én örültem neki legalább lehet h szép nagy baba lesz.Jobb mintha el lenne maradva.Örülj neki:)
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot
2011. máj. 3. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!