Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az a koraterhesség?

Mi az a koraterhesség?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek túl gyagyának, de gondoltam most már megkérdezem mit is jelent ez, mert már írták páran, hogy azok. Valaki el tudja mondani?
2011. máj. 2. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
koraterhesség=korai terhesség= a terhesség eleje, az első pár hét
2011. máj. 2. 09:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Komolyan, akkor mit problémáznak, hogy így rossz, úgy rossz? Komolyan nem értem. Eddig én is ezt gondoltam, de az utóbbi időben többen írték, milyen nehéz. De mi lesz velük a 9. hónapban, ha már ezen így kibuknak.
2011. máj. 2. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Én a harmadikkal vagyok koraterhes, te gondolom még nem voltál.

Van, akinek nagyon nehéz. Hányhatnak, szédülhetnek, émelyeghetnek, és ez munkahely vagy kisgyerek mellett bizony nagyon nehéz!

2011. máj. 2. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. Nem mindenki vaslady! Van aki nehezen viseli,hogy a wc csészét nem bírja elengedni, van akinek meg sem kottyan. Ráadásul kétszer sem biztos,hogy aki az elején szarul van, az a 9. hónapig úgy is lesz. Tehát, lehet,hogy csak az elején viseli rosszul, utána meg meg sem nyikkan!

Én pl. két napja nehezen viselem,hogy éhes vagyok, de közben hányingerem van. Elég rossz érzés. Két nap alatt szinte egyszer sem enni!

2011. máj. 2. 10:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Én értem, de akkor ez a koraterhesség ezek szerint mindenkinek van, aki terhes nem? És csak pár hete hívnak annak, mint az első írta. Én értem, hogy az első trimeszter rossz, most várom a harmadik gyermekem.

De mikor mondja valaki magát koraterhesnek?

Ha már az első pár hétben is rosszul van?

Ezt nem értem. Kérlek mondjátok meg.

2011. máj. 2. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
A tüneteknek nincs köze a koraterhességhez. Mármint a szóhoz. Koraterhesnek szerintem a 4,5,6, terheseket hívják!
2011. máj. 2. 10:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Ok akkor miért gondolja az egyik válaszoló, hogy szerinte ÉN még biztosan nem voltam koraterhes? Ha egyszer mindenki aki terhes, volt koraterhes is.
2011. máj. 2. 10:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, ő arra célzott, hogy te még nem voltál terhes, nem koraterhes!:)
2011. máj. 2. 10:44
 9/12 A kérdező kommentje:

Aha. No jó. Akkor most már fogom. Bocsi az értetlenséget. Köszönöm a kitartást. Én még nem neveztem másnak a terhességem első heteit, csak terheségenk. :)

Még egyszer köszönöm.

2011. máj. 2. 10:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem addig nevezik annak, amíg nincs szívhang! Ilyenkor még elég nagy a vetélés kockázata, gondolom azért is van ez a szó, hogy kora! Mert ilyenkor még elő fordulhat az is,hogy késik egy hetet, van pozi teszt, de megjön. Ezt még azért nem szokták igazi terhességnek nevezni!
2011. máj. 2. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!