Valakinek terhessége alatt mélyen tapadó lepény miatt vérzése? Meddig barnáztatok utánna? Mikor kelhettetek fel? 24 hetes vagyok
Figyelt kérdés
köszi2009. márc. 8. 10:44
1/5 anonim válasza:
Igen,a kolleganőm így járt,nem szólt a dokija,h vigyázzon magára és 28 hetesen nagyon bevérzett.Utána már végig feküdni kellett,mert nem ment fentebb neki.Pihenj sokat,reméljük neked fentebb húzódik majd.Egyébként nekem is mélyen tapadt,a 15. héten derült ki,de hála Istennek nem volt vérzés,viszont feküdnöm kellett sokat,h ne is legyen.A 22. hétre szépen felhúzódott,azóta jó helyen van.Minden jót nektek!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi azt nem tudod miko mult el neki a vérzés és utánna a barna?
2009. márc. 9. 08:24
3/5 anonim válasza:
Szia!
Igaz, hogy én még csak 16 hetes kismama vagyok, de 12 hetes koromban bevéreztem, és kórházba kerültem emiatt. Azt mondták vagy megmarad a baba, vagy nem. Szerencsére a babának nem lett baja. 14 hetes koromban elmentem magán 4d-s uh-ra ahol megállapították, hogy a méhlepényem mélyen tapad. Ezért sokat kell pihennem és nem szabad emelgetnem. 12 hetes korom óta, mióta kijöttem a kórházból, minden héten (kb.1-2 nap) barnázok, sőt darabos váladék jön belőlem, és már én is kezdem megunni ezt az egészet. Félek, hogy valami baj lesz, de a dokik meg nem csinálnak semmit. Duphastont szedek napi 3x. Te szedsz valamit? Mióta barnázol?
4/5 anonim válasza:
Szia!Én 10 hétig feküdtem kórházban emiatt a probléma miatt,1 hét vérzés volt,és utána kb.8 nap barnázás.Rutascorbin,duphaston,no-spa volt a terápia,szigorú fekvés.Nekem is mondták a vetélés lehetőségét,én 16 hetes voltam akkor.Szerencsére már 5 hós,egészséges kislányom van,kívánok neked is minden jót,és rengeteg kitartást a sok fekvéshez-meg a párodnak is a"cölibátushoz" :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!Tegnap voltam dokinál látszik egy szervülö haematoma a lepény alatt még pici vér van de minimális az uh on ami még ki fog valamikor álitolag jönni felkelhetek bár soka kell pihennem de nem egész nap feküdni!!A babám jol van!!!!Mindenknek minden jot kivánok!!!!!!!
2009. márc. 12. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!