Öt hetes vagyok idén töltöm a 34-et van itt hasonlo korosztály, ti hogy viselitek? Van 2 gyermekem de ezt sokkal nehezebben viselem.
Szia.Én is a 3.babámat várom igaz már a 18.hétben járok.az első 12 hét nekem könnyebb volt mint a lányaimmal volt mert velük minden terhességi tünetem megvolt és azokat tényleg nehezen viseltem.most igaz hogy 35.éves vagyok de ilyen szempontból könnyebb volt.Viszont most már hogy nő a pocim fizikálisan nehezebb a 2 gyerkőc mellett.Még ők is csak 8 és 2.5 évesek.Mikorra
írtak?Hol fogsz szülni?A gyerekeknek megmondtátok már?Pihenj sokat amikor megteheted!Boldog babavárást!
Szia!
Én is 34 leszek áprilisban, májusban szülöm az utolsó gyermekem, az biztos. Teljesen kivagyok, idegileg is, fizikailag is. A nagyok már nagyok, 9 és 11 évesek, ők várják és segítenek, de már a cipőmet sem tudom megkötni, csak dirigálok, ha valami leesik, hajolni sem tudok. Most bevackoltam magam, már csak pár dolgot kell venni, valamiért úgy érzem, már nem fogok a végén szaladgálni a cuccok után....
Sziasztok!
36 éves vagyok és a 4 babát várom még csak az 5. hétben vagyok. Ti voltatok vagy mentek magzatvíz vizsgálatra. Nekem egyébként eddig még semmi bajom teljesen jól vagyok. persze még tüneteimse nagyon lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!