Milyen az mikor keményedik a poci?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok és már pár hete kell szednem a magnéziumot, így sztem nekem nem is keményedik a pocim... Ez ugye nem baj? Csak onnan tudom, h milyen lehet, hogy orgazmus után mindig kő kemény lesz... Ugyan olyat kéne éreznem, ha keményedne többször?2008. febr. 14. 08:41
1/2 anonim válasza:
Szia! Én 21 hetes terhes vagyok és nekem már szinte az első hónapoktól keményedett a hasam.Olyasmit kell érezned amit említettél.Én olyankor azt érzem, mintha szét akarna durrani a hasam és rettenetesen feszül.Általában akkor érzem, ha sokat állok...ilyenkor le kell pihenni egy picit és felpóckolni a lábad.Rövid időn belül elmúlik.
2/2 anonim válasza:
Kemény:-)
Én sokáig csak onnan vettem észre, hogy megfogtam a hasam és kőkemény volt. Most már meg is érzem, ha bekeményedik, feszítő érzés, olyan nagyon nehéz lesz a pocim tőle.
BAjnak nem hinném hogy baj, hogy nem érzed, olyankor tágul a méh, és később a szülésra felkészülést jelenti. Később biztos fogod majd érezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!