Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Könnyen feldolgoztátok a...

Könnyen feldolgoztátok a vetéléseteket? Én nagyon szenvedek.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom :( Hány hetes voltál?

Nekem a 12. heti uh-n derült ki, hogy az egyik babám meghalt. Engem a másik pocakomban lévő baba vigasztal és az, hogy így most már biztos nem lesznek koraszülöttek és a másikkal minden rendben lesz. De ha csak egy baba lett volna a pocakomban és ő hal meg biztos nem élném túl :(

2011. ápr. 29. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon nehezen:(

24 hetesen sürgősséggel kellett császározni.Összeomlottam.

30 kg-ot fogytam,pszichiáterhez jártam,és a családom kapart össze szó szerint.Élni sem volt kedvem sokáig,és nem hittem hogy valaha is ez változni fog.

Eltelt 4 év és még ma is naponta eszembe jut.De már könnyebb bár elfelejteni sosem fogom.De a 2 éves kisfiam erőt ad,és boldogsággal ajándékoz meg mindennap.

Sok erőt és kitartást kivánok neked.

Hidd el fog ez változni

Minden jót:)

2011. ápr. 29. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem elsőnek inszeminációval sikerült, mikor pozitívat teszteltem inszem után majd kiugrottam a bőrömből, aztán....... jött a gond, kiderült, hogy méhen kívüli és műtétel el kellett venni. Ez januárban volt, de még mindig nem igazán tudtam ezt feldolgozni. És félek az új terhességtől, ami úgy néz ki, hogy most esedékes. Ma már azt megállapították, hogy jó helyen van, de még túl pici és 1 hét múlva derül ki, hogy minden okés-e. Ez egy picit feledteti az elsőt, de a varrat utáni sebeim mindig emlékeztetni fognak. Jelenleg abban bízom, hogy most talán sikerül, hiszen ő egy csodababa. Az orvosok azt mondták, hogy a másik is csak inszemmel lehet, hogy a természetes utat felejtsük el és mégis sikerült spontán. Egy idő után könnyebben fogod ezt kezelni, de mindig eszedbe fog jutni. Fel a fejjel majd a következő sikerül. Én is ebben bízok!! :)
2011. ápr. 29. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon fájdalmas ilyenkor nem igazán segít semmi csak ha jól kisírod magad. Utána elkezded tervezgetni a jövőt milyen lesz ismét babásnak lenni. Adj időt magadnak tudom közhely de az idő mindent megold.
2011. ápr. 29. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok múlik az időn, és azon is, hány hetesen, milyen körülmények között ment el.:( A párod, családod támogatása sokat segíthet, és az, ha hagysz magadnak is időt meggyászolni! Próbálj ne morfondírozni a miérteken, és még véletlenül se olvasgass babás sztorikat. Ha kicsit lelkileg megerősödsz, egy újabb terhesség és majd a megszületett babád enyhíti a fájdalmat, de elfelejteni sosem fogod és nem is kell. Kitartást, és sok erőt kívánok!

14 hós Kisfiú (mostmár) boldog anyukája, aki szintén vesztett el babát

2011. ápr. 29. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet könnyen feldolgozni,főleg,ha tele van a környezete "jószándékú" emberekkel(a nem baj,majd lesz másik,és társaira gondolok).El kell gyászolni a babádat,sírj,amikor úgy érzed sírnod kell,támogassátok egymást apával,és idővel majd enyhülni fog a fájdalom.
2011. ápr. 29. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 4. lombikból sikerült a baba - méhenkívüli. Gondolom, nem kell magyarázni.. De pozitív voltam továbbra is és most 27 hetes a pocaklakóm :-)
2011. ápr. 29. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedvesek vagytok.

8 hetes volt.

Vigasztal a 2 éves kislányom és az egész család, barátok, de így is nagyon nehéz. Alig 2 napos a történet.

Mindenkinek sok sikert, boldogságot és főleg egészséget kívánok!

2011. ápr. 29. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!