Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kerjek masik tesztet vagy...

Kerjek masik tesztet vagy elegedjek meg a ver teszttel,14hetes+3naposan, amit a down-szindroma kimutatasa miatt csinaltak, masmilyen tesztet nem vegeztek erre. Pontos lesz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 15:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mikor menjek 4d-re.?hany hetes korba tudnak mar mondani erdemlegeset?
2011. ápr. 28. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ilyen céllal mész, akár most is. Bár egy jó uh-os orvos is jó lenne.
2011. ápr. 28. 18:16
 13/17 sumergo ***** válasza:
Én integrált tesztet csináltatok, ahhoz 12 hetesen és 16 hetesen is vesznek vért, + a majdnem 12 hetes UH-n megmérték a nyaki redőt és nézték az orrcsontot. Azt mondták, a 2. vérvétel után tudnak biztosabbat mondani, de már az UH leletre azt mondták a genetikai tanácsadóban, hogy valószínűleg nem lesz gond. Szerintem menj el egy jó UH-ra, ha nem találnak semmit, akkor kizárható a rendellenesség.
2011. ápr. 28. 20:15
 14/17 A kérdező kommentje:
miert jobb egy 4d mint egy normal uh?azonkivul,hogy a babat jobban latni
2011. ápr. 28. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Te adtad meg a választ a kérdésedre. Jobban látni a babát, pontosabban lehet mérni. Ég és föld a különbség a sima uh, és a 4d közt.

De teljesen nem tiszta nekem a válaszokból, hogy most mikor, és mire vetek vért.De jól írták előttem 12-13 hét közt down szűrés-kombinált teszt esetleg, 16 hét integrált, vagy 4-es kvartet tesztet végeznek, ezek fizetősek, és 16 héten nézik az AFP-t is.

2011. ápr. 29. 06:40
 16/17 A kérdező kommentje:
szoval nekem abszolut elb...tak,mert vettek kb.10hetesen vert meg 14hetesen,hat ebbol semmi erdemleges eredmeny nem fog szuletni,akar perelhetnem is oket........es a babara nezve 0%veszely mas modszer nincs is....es nyaki redot se mertek,mert ultrahangra 14h+3naPOSAN mentem....aaaaaaahhhhh!
2011. ápr. 29. 07:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg gáz. De ha még belefér csináltass integrált tesztet 16 hetesen a saját megnyugtatásodért, és menj el 4d-re. Sajnos ezek húzós összegek. [link] az integrált 25 ezer, a 4d 9-14 ezer. Próbálj előre tájékozódni, hogy mikor milyen vizsgálatnak kell lenni, mert nem jó így járni. Én a 16 hetes AFP-vel jártam meg nagyon 4 hely közt passzolgattak, és végül is betöltött 17 héten vették le.
2011. ápr. 29. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!