Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy gond, ha nem minden nap...

Nagy gond, ha nem minden nap mocorog ugyanolyan aktívan a picurkám?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 30 hétben van olyan nap amikor egész nap mocorog a pici fiam viszont másnap alig érzem és nagyon aggódom miatta!Kérem aki tud segítsen!Köszönöm egy aggodó kismama.
2008. febr. 13. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem , ez egyáltalán nem baj, mindenkivel így van!!

A baba sem egyformán aktív és megérzi a frontokat is. Abban a korban vagy, mikor már egyre kevesebbet fog mozogni, mert már nincs annyi helye.

A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd, hogy mozog, addig semmi baj. Ha ennyi idő alatt sem érzed, menj el a védőnőhöz, vagy a dokihoz, hogy megnézzék a kis szivét.

De nem idegeskedj , nekem is van, hogy csak 2X rug egy nap ,másnpa meg meg sem áll, ez teljesen természetes.-)

2008. febr. 13. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem se aggódj,függ a te aktivitásodtól is az övé. Ő is olyan, mint te. Sokat mozogsz, jössz, mész, akkor ő is izgatottabb :)

kellemes babavárást!!!

31 hetes kismami

2008. febr. 13. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem gond ha nem mozog mindennap egyforman. Figyeld meg,ha eddig meg nem figyelted mire reagal(pl. az enyem utal autozni,ahogy elindultam az autoval kezdodik a hiszti, vagy ha a jobb oldalamra fekszek mocorog, viszont ha setalok nem mozog) es "provokald". Vannak lustabb es elevenebb babak.

Egy 32 hetes kismama

2008. febr. 13. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Most voltam a dokimnál és én is rákérdeztem ugyanerre, mert engem is aggasztott, hogy egy-két napig szinte alig érzem a picit, utánna pedig megint sokkal intenzívebb. Azt mondta, hogy a pici a nap 95%-ában alszik, és lehet, hogy az aktívabb ideje pl. éjszaka van, amikor Te is alszol vagy nem kifelé, hanem befelé rugdos a belsőszervek felé, amit nem érzünk. De az is lehet, hogy lustibb, végülis mi sem vagyunk minden nap egyforma aktívak! Na aggódj és boldog babavárást kívánok neked!

28. hetes kismama

2008. febr. 14. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!